Egyre biztosabb a StarCraft Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 15.
  • Pletyka
Link másolása
Már tavaly augusztusban is felreppentek szóbeszédek az első StarCraft HD-változatáról, ezúttal egy eSportra szakosodott koreai oldal értesült arról, hogy a Blizzard javában dolgozik raja. Már a hivatalos bejelentés sincs messze.

Habár az első hírek szerint a StarCraft HD-t már tavaly szeptemberben be kellett volna jelenteni, végül nem lett belőle semmi. A projekt viszont nagyon is életben van, a koreai Sports Seoul legfrissebb értesülései szerint már májusban vagy júniusban megérkezhet a Remastered-változat. A hírek szerint a hivatalos bejelentésre már a jövő hét folyamán sor kerülhet.

Az újragondolt verzió ugyanazt a játékélményt nyújtja, mint az eredeti kiadás, ám mindezt HD-grafikával és Battle.net-támogatással vértezik fel. Az oldal úgy tudja, hogy Blizzard titokban a neves eSport-közvetítőknek, szponzoroknak és "kulcsfontosságú érdekelteknek" már a tavaly novemberi BlizzConon megszellőztette a StarCraft HD-t.

A Blizzard egyelőre nem kommentálta a pletykákat és spekulációkat.

16.
16.
KopyAti
#1: Ráadásul majd' pont olyan, mint az első!
15.
15.
jani091
#14: Azért van különbség egy rajongók által összedobott mod és egy hivatalos, a Blizzard által támogatott HD remastered játék között. Meg egyébként is e-sportnak szánják, ha minden igaz, mivel a koreaiak jelentős része a mai napig az első részt preferálja a kettővel szemben.
14.
14.
Sir Galád
Ott van a Mass Recall, minek mellé még egy?
13.
13.
user101
NEM! NEM! NEM!
Teszek magasról az SC-re ! AGGYATOK ( így !!! :) Warcraft 1- remaket, de aztán a hangulat, játékmenet, élmény ugyanaz legyen ! :DDD
12.
12.
markoci555
Nemrég vittem ki, hogy képben legyek a történettel és belekezdhessek a 2-be, így nekem egy jó ideid ez kimaradna, de pl jó lenne pár újítás bele, és nem csak egy hd azt le van sz*rva.
11.
11.
LexerTheFirst
De jó lenne,első nap megvenném,imádtam amíg 640-es monitorom volt! Ha most itt lenne HD-ben akkor első vétel :-)
10.
10.
jszili32
Ez naggyon király, jo lenne ha az eredit játék mellé letöltődne ingyen :D
9.
9.
KőbányaKispest
#8: De nem is gesztusból dolgozik
7.
7.
ADMlN
Na akkor a két úriembert aki láthatóan imád ingyen dolgozni szeretném meghívni magamhoz. Lenne itt egy kis ásózás meg betonozás.
6.
6.
ilovenancythompson
egy örök klasszkus, egy rts legenda, akinek nem tetszik nem veszi meg de manapság is több tíz millió rajongója van világszerte. Jó ötlet a remaster.
3.
3.
princeps27
#1: sc2 más mint az sc1 és sok profi is elkezdett visszatérni sc1hez, sztem teljesen jó egy remastered, nem ez lesz a blizz arany tojást tojó tyúkja, de egy szép gesztus
2.
2.
KőbányaKispest
#1: Elmondom neked miért, roppant eccerű:

PÉNZÉRT.
1.
1.
imchristailor
Van Starcraft 2, nem ertem minek csinalnak egy remastered editiont az elso reszbol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...