Folytatást kaphat a Bulletstorm

Hamarosan boltokba kerül a Bulletstorm felújtott változata, a Full Clip Edition, a Gearbox pedig úgy látja, ha sikeres lesz a játék, akkor nincs akadálya, hogy elkészüljön a rendes számozott folytatás.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#12: Elolvastam 101x , akkor sincs értelmed... :D
#11
#5: Már ne is haragudj, de elolvastad a hírt egyáltalán vagy csak a címét ?

Kedves pr-es "úriember" azt találta nyilatkozni, hogy amennyiben a felújított változat jól teljesít akkor lesz talán folytatás. Lefordítom magyarra : vagy megveszed, vagy nem kapsz folytatást.

Ez a játék orbitális bukta volt ( leszámítva azokat a hülyéket, mint például Én akik megvették ). Egy 6 éves játékot újracsomagolnak és le akarnak nyomni a torkunkon. Ha akkor alig kellett pár embernek, miért gondolod, hogy most mindenki rácuppan ? Súgok egy titkot : nem fog... Tehát, azokon múlik a dolog akik anno már akkor is megvették... Lehet, hogy nem 100%-ban, de tuti legalább 60-70% ! Pláne teljes áron... Érzed a pénz szagát ? Ez egy pofátlan lehúzás semmi több... Köcsög gearbox és kész! >:E
#10
Én anno nagyon vártam,állatnak tűnt embereket rugdosni a húsevő növényekbe stb.,viszont játszani vele rohadt unalmas volt.A potenciál ott van ebben az őrületben csak kreativitás is kellene,mert az teljesen hiányzott az elsőből.
#9
Halljátok meg szavamat; jön ez meg ki ingyér a Games for Gold-ban.
Akkor majd talán kipróbálom.
#8
Bejott az 1,.resze, szoval mar boven itt lenne az ideje folytatni. Az meg tenyleg gaz hogy anyagilag bukas lett, siman megerdemelte volna a sikert...
#6
#5: Már mi a retekért lenne pofátlanság teljes áron adni? Xbox one ps4-re vadi új cím lesz mivel oda nem jelentek meg. 1-2 millát lazán eladnak belőle. Kérdés csak az mennyi az a szám miután felvillan a zöld jelzés, hogy ok csináljuk 2. rész.
#4
1,2,3 +1
#2
Nekem kellemes kikapcsolodas nyujtott az elozo resz, igaz kicsit elfogult vagyok az iroval kapcsolatban, mert a Remender kepregenyek nagy kedvenceim. Minden esetre erdekelne egy folytatas, ha az elso resz szellemeben keszul.
#1
Tegyük hozzá, hogy akik megvették az eredetit ( mint ahogy én is ) nem fog erre a szemétre pénzt adni . Az, mivel semmi lényeges tartalmat nem ad és egyszer már kifizettük a játék árát, szóval POFÁTLAN és GERINCTELEN dolog újra megvetetni velünk és OCSMÁNY ZSAROLÁS, hogy ehhez a változathoz mérten teszik kérdésessé a folytatást. Nyaljátok meg a golyómat, gearbox !!!!