Veszett jól néz ki a Tomb Raider 2-remake

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 16.
  • Videó
Link másolása
A Tomb Raider: The Dagger Of Xian című egyemberes projektről először tavaly áprilisban lehetett hallani, a munkálatokért felelős Nicobass pedig most jutott el oda, hogy mutasson némi gameplayt.

A Crystal Dynamics és a Square Enix a legutóbbi két Tomb Raider-epizóddal egészen új megközelítésben mutatta be az ifjú sírrabló kalandjait. Talán ez is az oka, hogy a rajongók elkezdték ismét felfedezni maguknak a sorozat eredeti részeit is, így nem csoda, hogy egy Nicobass nevű lelkes alkotó fogta magát, és belevágott a Tomb Raider második részének teljes felújításába.

A Tomb Raider: The Dagger Of Xianról először tavaly tavasszal lehetett hallani, az azóta eltelt időben pedig láthatóan jól haladt a munkával az egyszemélyes csapat. Az Unreal Engine 4 hajtotta rajongói változat elképesztően jól néz ki. 

30.
30.
kopic
Meet az a ps3/360 idejeben jott be
27.
27.
crytek
#20: Pedig a Capcomnak is bejött a Resi HD-k lettek a legjobban fogyó digitális cimeik....
Ha a SE is min ennyit ölne bele mint ez a srác elég sanszos hogy több fogyna mint a mostani Tombiból...
26.
26.
crytek
#25: Minek? Nem gyanús hogy ezek soha nem készülnek el.....?
25.
25.
spidey
Ú, hol lehet pénzeket rakni bele?
24.
24.
rajdi
Jeee! Nekem ezzel kezdődött a gémer életem. (na meg a -al : )
https://www.youtube.com/watch?v=1T7ueLPuq94
21.
21.
kopic
#17: Jaja... emlekszem amikor az internetet szinte nem ismertuk, akkor a regi 576 osszes szamaba mindig volt kulon resz 1-1 jatek vegigjatszasanak, +tippekkel, csalasokkal, acsi listaval is megspekelve.
20.
20.
Rakottkrumpli
#16: Szerintem meg nem lenne jó, mivel a kiadók nem csinálnak remakeket, csak ritkán. Abból kb. egy remastered szutyok lenne, ami kapna egy textúra pakkot, meg pár effektet és nagyobb felbontást...
19.
19.
KopyAti
Ja, és velencében hosszú órákig hallgattam azt a hegedűs muzsikát! Zsír ez a rész! A tenger alatti rész mai napig előttem van! :)
18.
18.
KopyAti
Júúúúujjjjjj, az a klasszikus "gyertya"! :)
17.
17.
br1Koo
#9: +1. Nekem nagyon zavaró hogy a mai trend az, hogy a játék játssza magát, 1 gombbal falonátlátás meg objektum kivilágítás, meg ráközelít a kamera a csinálnivalóra, miközben a karakter elmondja mi lenne a legjobb.. Annak idején emlékszem rendesen el voltam veszve egy-egy Tomb Raider pályán, hogy hova tovább. Nem véletlenül voltak annak idején Végigjátszások írva a játékokhoz. Ma van ilyen? Elég érdekesnek tartanám..
16.
16.
DarkLord
#15: Az viszont nekünk csak jó, hogyha ezt látja a kiadó és ők fogják inkább elkészíteni a felújítást hivatalosan. Mert valljuk be ezek a régi TR részek baromira kellenének új köntösben is! Tuti venné is a nép a régi arcok a nosztalgia miatt, az újak, pedig megvennék, mert lehet a régi már nem tetszik nekik kinézetben és csak ezért nem vágnak bele.
15.
15.
crytek
#11: Simán megtudná csinálni ,de mint minden ilyen atomüber rajongoi cuccot le fog állítani a fejlszető a Square Enix. Resiből is érdekes mod akkor kezdték el el csapatni a hivatalos hd remakeeket miután faszán készültek a rajongói verziok persze azokat is lelötték.

Jogos is a lelövés mivel én is égnék szégyenemben ha 1-2 emberes ingyenes cucc jobb lenne mint az atomcompany által kiadott verzió.

Én simán engedném őket kiadni...
14.
14.
GAMEROD
#8: Hova gondolsz, ezekkel dolgozni is kéne.
13.
13.
GAMEROD
Általában az a baj az ilyesmivel hogy nem csinálják meg végig. Pár perces anyag, aztán úgy is marad.
11.
11.
DarkLord
Baromi jó lenne, de úgyse készül el soha. Pár videó van , ami elkészült és valószínű csak ennyi van a tarsolyában semmi több és hitegeti a népet, hogy lehet belőle valami. Persze ez is nagy munka, de egy egész játékot egyedül áthúzni ilyenre...akinek nincs élete max. megtudja csinálni, de hobbiból csak ennyi marad belőle, amit most láttok.
10.
10.
crytek
De jó...kürtöljük világgá és kerssünk együtt melot egy remek embernek sorozat 567 ezredik részét láthattuk... Kezd unalmas lenni..

Mondjon már valaki olyat ami valaha el is készült és 1-2 rajongó csinálta?
9.
9.
Stranger
Milyen hangulatos, hogy nincs tele a képernyő felhasználói felülettel. Remélem nem lesz automatikus kapaszkodós, uncsi már a mai játékokban hogy csak nyomod az ugrást meg az "előre" gombot és csinál magától mindent a karakter... és hát a régi TRek nem is voltak ilyenek.
5.
5.
dcba
#3: Lehet hulyeseget beszelek, de az elsonek van hivatalos remaster kiadasa az anniversary! Szoval csak a 2-t es a 3-t kell megcsinalni igy, meg ugye a 4diket. Az Angel of Darkness az tudtommal baromi gagyi lett, a Chronicles-rol meg soha egy gameplayt sem lattam.
4.
4.
Drazhar
Megnéztem milyen volt eredetileg... Elképesztően jó, ahhoz képest, hogy egy srác hegeszti.
Persze nyilván nem ér fel a reboot látványához, de azért értékeljük ami van.
3.
3.
KRAT0S
#1: Hát azért az új részektől nem jobb sztem
DE az első három részre vevő lennék ilyen formában,tényleg nagyon jól néz ki.
Kár hogy soha nem fogják kiadni az ilyen-olyan jogok miatt:////,(ne legyen igazam)
2.
2.
Yanez
1.
1.
mamgu
Szerintem ennek a résznek volt a legeredetibb sztorija és lehet kövezni nekem ez is jobban tetszik mint square-es új részek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...