Veszett jól néz ki a Tomb Raider 2-remake

A Tomb Raider: The Dagger Of Xian című egyemberes projektről először tavaly áprilisban lehetett hallani, a munkálatokért felelős Nicobass pedig most jutott el oda, hogy mutasson némi gameplayt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#30
Meet az a ps3/360 idejeben jott be
#29
#23: Ennyire nem megy a szovegertes Mr. megmondokapitany ? Megsugom hogy a "Nem ismertuk" szavakat nem az osszes emberre hanem csak sajat magamra es nehany haverra ertettem.
Jo az acsis dologgal tuloztam mert
#28
#23: Bizony, emlékszem én a Steam frissítésnél találkoztam anno először ezzel az achi dologgal CS Source-ban, meg DOD Source-ban, mondjuk nekem baromira bejött, mert multis játékban láttam értelmét annak, hogy dobj ki 5 embert egy gránáttal, meg lőjj 5 fejest egy életben egymásután. Ma már ez is valami hihetetlen gagyi casual szintre süllyedt ami azt jutalmazza achikkal, hogy előrehaladsz a játékban. :D
#27
#20: Pedig a Capcomnak is bejött a Resi HD-k lettek a legjobban fogyó digitális cimeik....
Ha a SE is min ennyit ölne bele mint ez a srác elég sanszos hogy több fogyna mint a mostani Tombiból...
#26
#25: Minek? Nem gyanús hogy ezek soha nem készülnek el.....?
#25
Ú, hol lehet pénzeket rakni bele?
#24
Jeee! Nekem ezzel kezdődött a gémer életem. (na meg a -al : )
https://www.youtube.com/watch?v=1T7ueLPuq94
#21
#17: Jaja... emlekszem amikor az internetet szinte nem ismertuk, akkor a regi 576 osszes szamaba mindig volt kulon resz 1-1 jatek vegigjatszasanak, +tippekkel, csalasokkal, acsi listaval is megspekelve.
#20
#16: Szerintem meg nem lenne jó, mivel a kiadók nem csinálnak remakeket, csak ritkán. Abból kb. egy remastered szutyok lenne, ami kapna egy textúra pakkot, meg pár effektet és nagyobb felbontást...
#19
Ja, és velencében hosszú órákig hallgattam azt a hegedűs muzsikát! Zsír ez a rész! A tenger alatti rész mai napig előttem van! :)
#18
Júúúúujjjjjj, az a klasszikus "gyertya"! :)
#17
#9: +1. Nekem nagyon zavaró hogy a mai trend az, hogy a játék játssza magát, 1 gombbal falonátlátás meg objektum kivilágítás, meg ráközelít a kamera a csinálnivalóra, miközben a karakter elmondja mi lenne a legjobb.. Annak idején emlékszem rendesen el voltam veszve egy-egy Tomb Raider pályán, hogy hova tovább. Nem véletlenül voltak annak idején Végigjátszások írva a játékokhoz. Ma van ilyen? Elég érdekesnek tartanám..
#16
#15: Az viszont nekünk csak jó, hogyha ezt látja a kiadó és ők fogják inkább elkészíteni a felújítást hivatalosan. Mert valljuk be ezek a régi TR részek baromira kellenének új köntösben is! Tuti venné is a nép a régi arcok a nosztalgia miatt, az újak, pedig megvennék, mert lehet a régi már nem tetszik nekik kinézetben és csak ezért nem vágnak bele.
#15
#11: Simán megtudná csinálni ,de mint minden ilyen atomüber rajongoi cuccot le fog állítani a fejlszető a Square Enix. Resiből is érdekes mod akkor kezdték el el csapatni a hivatalos hd remakeeket miután faszán készültek a rajongói verziok persze azokat is lelötték.

Jogos is a lelövés mivel én is égnék szégyenemben ha 1-2 emberes ingyenes cucc jobb lenne mint az atomcompany által kiadott verzió.

Én simán engedném őket kiadni...
#14
#8: Hova gondolsz, ezekkel dolgozni is kéne.
#13
Általában az a baj az ilyesmivel hogy nem csinálják meg végig. Pár perces anyag, aztán úgy is marad.
#12
#1: +1
Ezek voltak az igazi Tomb Raider-ek, nem a mostani nyivákolós, szerencsétlenkedős epizódok.
Bár végigcsináltam azokat is, az eredetiekhez képest lélektelen hülyeségek voltak.
#11
Baromi jó lenne, de úgyse készül el soha. Pár videó van , ami elkészült és valószínű csak ennyi van a tarsolyában semmi több és hitegeti a népet, hogy lehet belőle valami. Persze ez is nagy munka, de egy egész játékot egyedül áthúzni ilyenre...akinek nincs élete max. megtudja csinálni, de hobbiból csak ennyi marad belőle, amit most láttok.