Dátumot kapott az androidos Super Mario Run

Link másolása
Tavaly december óta érhető el iOS-re a Super Mario Run, most pedig pontos megjelenési dátumot kapott az androidos változat is. Ezzel egyidőben a 2.0-s frissítés is élesedik.

Mobiljátékhoz képest hosszas exkluzivitás után érkezik meg Androidra március 23-án a Super Mario Run. Az agyonreklámozott cím jól teljesít letöltések terén, de a borsos, 10 dolláros árat már csak kevesen fizetik meg érte.

Az androidos kiadással egy időben élesedik iOS-en a 2.0-s frissítés, mely új karaktereket ad a játékhoz. Emellett immár a negyedik pályát is ingyen kipróbálhatjuk, ha teljesítjük Bowser egyik kihívását.

5.
5.
mzperxreg
#4: Ott van a cikkben, hogy új karakterek jönnek majd. Én jobban bírom a Toad Rallyt, az simán leköt 10-15 percre. Annyi elég is belőle pár naponta. A fekete érmeket már csak az utolsó két világban kell összegyűjtenem, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy ezzel idegesítsem fel magam.
4.
4.
dcba
En nagyon elveztem es nehol kimondottan nehez volt a fekete erme, de miota minden megvan, azota nem erzek semmi fele motivaciot, h jatszam a jatekkal. Igazan adhatna ki a nintendo valami ingyenes frissitest, vagy eventeket, vagy valami lehetne amivel megcirraznak kicsit, mert ha minden erem megvan, utana a palyak nagyon konnyuek, nincs bennuk semmi kihivas.

Mondom nagyon jo volt, csak rovidke es utana viszont teljesen halott, meglett minden karakter, minden franc, ergo nincs mar mit csinalni benne.
2.
2.
zozo76hun
jajj de jo! mindjart a hold is nevet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...