Búcsúzkodik a PlayStation 3?

Nagyon úgy néz ki, hogy Japánban le fogják állítani az előző generációs PlayStation gyártását. A Sony ugyan még nem jelentette be formálisan a PlayStation 3 nyugdíjazását, a hivatalos weboldalán már célozgatnak erre.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
NorbiiiModerátor
Rengeteg minőségi játék jelent meg a játékkonzolra, ezekkel bármikor lehet játszani. Heavy rain, Beyond two souls, UC részek stb....a Beyondnak ráadásul olyan grafikája van, ami a mai generációban is simán elfér, kedvenc játékom Ps-re. Nagyszerű játékkonzol a Ps3!
#20
Az első konzolom , a snes kínai klónon kívül.
14 éves voltam mikor bejelentették.19 évesen jutottam hozzá.
Nagyon jó kis gép volt.
Neki köszönhetjük a neten található Super Audio CD rippelését.
A neten található SACD 70 % PS3-mal rippelték.
#19
Szép időt lehúzott a ps3, sajnos többé nem lesz ilyen. A mai rohanó világban mindig szebb és jobb kell és így nem lesz többé ilyen hosszú életű konzol. Minden percét élveztem ameddig játszottam a ps3amal és az emlékek megszépültek. Titkon bízok Benne Hogy a X Scorpio és a Ps pro, ha drága is lesz, de hosszú ideőre terveznek vele.
#17
#16: +1

Én az Uncharted 2 multiját nyomatom rajta mostanság, még mindig ugyanakkora élmény, mint 7,5 éve. :)
Ezenkívül a Beyond-ot is pár hónapja játszottam ki (nagyon szép és érdekes játék volt), hamarosan jön a Heavy Rain, az ICO & Shadow of the Colossus, majd (újra) a GTA V, a Last of Us stb. Meg majd a kisebb Sony-címek is, mint a Rain, Unfinished Swan, Journey stb.
Várható volt, hogy előbb-utóbb formálisan is bejelentik a gép nyugdíjazását, elvégre a Sony 10 éves ciklussal számolt a PS3 kapcsán és kivételesen ezt az ígéretet tudták is szépen teljesíteni, valamint ha megnézitek, a magyar boltok polcain is kvázi már csak használt gépek kaphatók, szóval szerintem már alig szállítanak be Európába is a gépből.
Egy kicsit azért még várjanak ezzel a gyártás leállításos izével, a nyáron szeretnék még egy gépet venni a mostani mellé, mert azért ez már eléggé öreg masina.
#15
#12: Kaptam. Az asszony vette meg mert vicc áron volt leértékelve. Aztán azóta sok minden felment a One-ra, azok közűl, amik meg vannak lemezen, és még nem bontottam fel... :D :D
#14
#12: 60év múlva kapjon érte pénzt, ha már lelapátolta róla a port :)
#13
Nem új címért kell venni ps3at. Elég venni egy újat (hasracsapok pl 30ért), azt beszerzel rá bagóért egy rakás jó címet. Erre jó. És nem kell tartani,hogy használtan veszel vmi szart ami egyből ylod-os lesz.
#11
Bluray lejátszó-nak még mindig jó lesz. Meg zenét hallgatni. Én nem adom el az enyémet az 100.
#10
#8: +1 Attól hogy nekem is PS4-em van és nagyon de nagyon szeretem azért megmondom öszintén hogy elgondolkodtató amit írsz!
#9
Nekem egy ugyan ilyen fajta slim gépem volt mint a képen is látható cech-3004b típus. :) Merem állítani hogy a generáció legjobb és legerősebb gépe volt. Szép emlékeket köszönhetek neki (God of War3,Ascension stb...) . Ég veled! Már leváltottam egy Playstation 4 Slim Glacier White gépre. Minden szép emlék ellenére én is azt mondom hogy ideje már nyugdíjba küldeni. Jó szolgálatot tett de sajnos ma már nem állja meg a helyét.
#7
Az én Slimem valszeg örökre megmarad. A vadiúj bontatlan xbox 360 E társaságában! :D
Azért az kemény, hogy már 11. éve piacon van.
#6
Egyébként fojesz saját gépe látható a képen?
#5
Van még 4-5 hidden gem, amiket kipörgetek még rajta, aztán én is váltok, már rég nincs benne élet, a sportjátékokat is kár kiadni rá, ég és föld a generációk közötti különbség. Szép emlékeket adott, de ideje továbblépni.
#4
YanezModerátor
Már rég ideje lenne.
#3
Még tervben van beszerezni egyet. Rengeteg jó játékot kaptak rá a PS-plus tagok, és mindegyiket kosárba raktam hátha egyszer majd jól jön...így azért összegyűlt pár játék.