The Big Bang Theory - újabb két évad a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint újabb két évadot rendeltek be a jelenleg tizedik évadánál járó The Big Bang Theoryból. A tizenegyedik évad ősszel rajtol, a fiatal Sheldon Cooper hétköznapjait feldolgozó mellékággal párhuzamosan.

A Deadline szerint a sorozat főszereplői, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg és Kunal Nayyar már aláírtak a következő 48 epizódra. Egyedül a Bernadette-et játszó Melissa Rauch és az Amyt alakító Mayim Bialik szignójára vár még a CBS, emiatt is halogatta állítólag a tizenegyedik és a tizenkettedik évad berendelését.

Rauch és Bialik a bértárgyalása miatt nem írt még alá. Habár mindketten a harmadik évad során csatlakoztak a stábhoz, a fizetésük még mindig 150 ezer dollár epizódonként, miközben a többiek 1 millió zöldhasút vihetnek haza minden egyes rész után. A Deadline úgy tudja, már sikerült megállapodniuk a céggel, az új évadtól 500 ezer dollárra számíthatnak epizódonként.

Az itthon Agymenők címmel futó sorozat tizenegyedik évada ősszel érkezik, ekkor veszi kezdetét a fiatal Sheldon Cooperről szóló Young Sheldon is.

17.
17.
delphijos
#15: "Nem értem miért kell hírt adni erről az iszonyatosan sz*r sorozatról..."

Lehet mert nem "markocikapocs" az oldal neve. Hidd el egy csomó hír van ami meg engem nem érdekel. Na és? Azokat kihagyom.
15.
15.
markoci555
Nem értem miért kell hírt adni erről az iszonyatosan sz*r sorozatról...
nem néztem végig 1 részt se, mert olyan szinten sz*r hogy pár perc után elég belőle egy életre, amikor hallom a comedy-n a nyávogós búza hangját, legszívesebben felakasztanám magam, de a legrosszabb a minden mondat utáni alánevetés, legyen az akár vicc, akár egyáltalán nem vicces kijelentés.
13.
13.
xanatos0911
#11: Ja nem, az már a múlté ;)
12.
12.
Nekem eddig mindegyik évad tetszett, de most, amíg nincs kész a teljes 10. évad, addig nézem a Castle-t. Szerintem olyan május-június környéke és az összes rész magyar nyelvű lesz,
11.
11.
delphijos
#8: Akkor már nem pofonok? :)
10.
10.
imchristailor
Osztom az emberek tobbsegenek a velemenyet, az elso par evadot imadtam, azota zuhanorepules az egesz, mar csak ugy nezem az uj reszeket, hogy megy a hatterben..
9.
9.
Simonus18
#7: Jah, azon én is felnevettem cseppet.
8.
8.
xanatos0911
#7: *Ficamok, my bad. (Szerk gomb, meg ebben az évezredben?)
7.
7.
xanatos0911
#2: Lehurrogni nem fogom, mert sokan szeretik és megadom a tiszteletet...ízlések és cifamok. De, hogy műfajának legjobbja... ez aztán minden, csak az nem.
6.
6.
#4: Inkább csak angolul. Fájdalmas a szinkron. (Mármint az egész, nem csak az övé.)
5.
5.
user101
#4: Ha már a két csaj közül választani kellene ( tegyük fel ) akkor inkább Mayim Bialik maradjon, Melissa Rauchban én sosem láttam fantáziát. Bár engem nem zavarna ha a négy srácon kívül bárkit is beáldoznának.
4.
4.
delphijos
#3: Nem értek egyet, szerintem Bernadett zseniális, főleg angolul. De Amy is nagyon jó.
3.
3.
user101
A fiatal sheldontól irtózom, de az alapmű folytatásának nagyon örülök! A két csajba viszont kár a lóvé, igazán lecserélhetnék őket, nincs jelentősége, de még Kaley Cuoco-t is pedig őt imádom ! :D
2.
2.
PaprikaJancsi
Örülök! :) Egyik kedvenc sorozatom,sőt műfajában a legjobb.
1.
1.
lesik20
"Ez az. Ez a Kedvenc amerikai televíziós filmsorozat, műfaja szitkom. Készítői Chuck Lorre és Bill Prady"

"Inster Laught Track here"

"Bazinga"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...