Hamarosan tesztelhetik az Arenát az Xbox Insiderek

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 21.
  • Hír
Link másolása
A következő hetekben további Windows 10-es és Xbox One-os újdonságokat tesztelhetnek az Xbox Insider program tagjai. Az ESL-támogatott bajnokságok is úton vannak már, elsőként a World of Tanks támogatja majd az Arena fícsört.

Az Xbox Wire-re kitett bejelentés szerint hamarosan további újdonságokat tesztelhetnek az Xbox Insiderek. Többek között az Xbox Live-on szervezett bajnokságokat felvonultató Arena is terítékre kerül, elsőként a World of Tanks támogatja. A játékosok profilján feltűnik majd az összes olyan bajnokság, amin részt vettek vagy részt fognak venni, ha pedig az illető streamel, helyből bekapcsolódhatunk a közvetítésbe.

Az egyedi profilképek is visszatérnek, a Microsoft itt annyit erősített meg mindössze, hogy Xbox One-ról, PC-ről és mobilról is tölthetünk majd fel képet - ezt a funkciót a többinél tovább tesztelik várhatóan. Kibővül a klubok felülete, és a Looking for Group fícsör is fejlődik: a jövőben részletesebb leírást kapunk a csapatunkhoz csatlakozni kívánó játékosokról, kereshetünk achievementhez kapcsolódó felhívásokra, a klubunk falára pedig ki is tűzhetünk bizonyos posztokat.

További apróság, hogy az xboxos My Games and Apps szekcióban külön szűrhetünk majd az Xbox One-os és az Xbox 360-as játékokra, végre csatlakozhatunk olyan Wi-Fire, ami egy weboldalon keresztül kér megerősítést, Windows 10-en pedig helyben állítgathatjuk a party chathez használt be- és kimeneteli eszközöket.

Azt még nem árulta el a Microsoft, hogy mikor élesednek a változtatások, de nem kizárt, hogy a tavaszi Creators Update környékére időzíti őket.

2.
2.
fojesz
#1: Lesznek olyan bajnokságok is, ahová bárki jelentkezhet.
1.
1.
Gykrizsi
Érdekes. Arra leszek kíváncsi, hogy akkor z által szimpla játékosként is csatlakozhatok majd valami nyílt bajnokságra, vagy ez csupán a profiknak van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...