Troll and I - trailer a megjelenés örömére

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 21.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a Troll and I. A kooperatív mókára kihegyezett akció-kalandjátékban egy emberfiú és egy troll közös kalandjait élhetjük át. A premier mellé befutott a launch trailer.

Bár a hét játékmegjelenések szempontjából a Mass Effect: Andromédától hangos, ne feledkezzünk meg a Maximum Games alkotásáról sem, amely nagy kanállal merít a skandináv mitológiából. A Troll and I a második világháború után játszódik, főhősünk egy fiatal fiú, Otto, aki összehaverkodik egy legendákból ismerős trollal. Fejpénz van a lény fején, ezért menekülniük kell, ám összedolgozva minden akadályon túljuthatnak.

A játék március 24-én landol Európában PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Csekkold a launch trailert:

8.
8.
crytek
Elkezdtem ma. Az első 45 perc nagyon tetszik simán jó.Gyűjtőgetős kraftolos verekedős, troll haverral cooperálos... aztán eljutottam egy részre ami a game gyengeségét mutatja. Az az ugrálos rész... első kettőn még át tudott ugrani a csákó azt a 3. helyre ahova kéne már soha többet. Már rákötöttem pc-re ps5 kontrollert xbox kontrollert hátha a billem szart be de semmi. Az első két ugrás lazán megvan ez a 3 helyről való mintha valami gamebréking cucc lenne vagy tudja isten. Mindegy majd még küzdök vele nem adom fel ilyen könnyen mert tetszik amit eddig csináltam.
7.
7.
Schwag
En nagyon remelem meguti a brothers tale of two sons szintet az volt az a local coop amit noveremmel toltunk eloszor es annyira gyonyoru es elvezetes volt....a vegen meg sirt is tesom :) ezt is mar kiszemeltem
5.
5.
hedzsooo
#2: Nem nézek gameplay videókat -részleteket beőle max. a trailerekben, rövid előzetesekben-, számomra rontja a játékélményt ugyanis. Azért még nem rohanok beszerezni, megvárom amíg a Steamen leglaább az első pár száz játékos értékeli, véleményezi. :)
4.
4.
hedzsooo
#3: Köszi de nem vettem soha még konzolt és ezután sem tervezek. Úgy láttam, hogy az általad említett cím nem elérhető PC-re, de köszi + 1x azért. :)
3.
3.
Yanez
#1: Ha valami ilyesmivel akarsz játszani, csak sokkal minőségibb darabbal, ajánlom a The Last Guardian-t.
2.
2.
KRAT0S
Sajnos nagyon sok sebből vérzik a dolog....

https://www.youtube.com/watch?v=WbpVWuCQq-o

Max 8000ft de akkor se hiszem hogy megtartanám,kár érte mert az alapkoncepció tetszik.

1.
1.
hedzsooo
Ez ilyen így neveld a sárkányod lesz, csak trollos témában? Egyébként lehet végül h nagyobbat fog szólni, mint az új ME, nem néz ki rosszul szerintem. Kérdés mennyire tartalmas + élvezetes majd játszani. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...