Nem lesz Wii U-s verzió a Bloodstainedből

Link másolása
Viszont helyette megjelenik Switch-re is. A Nintendo generációváltása miatt úgy döntöttek a Bloodstained fejlesztői, hogy ejtik a Wii U-s verziót és kizárólag az új konzolra hozzák el a Castlevania örökösének szánt címet.

A Koji Igarashi-féle Bloodstained lassan két éve készül már, és még egy évet biztosan várni kell rá. A játékot anno PC, Xbox One, PS4 és Vita mellett Wii U-ra is bejelentették, a Nintendo generációváltása miatt azonban a legutóbbi platformot a nemrég megjelent Switch-re cserélik.

A fejlesztők szerint nehéz döntés volt törölni egy már beígért platformot, de a Nintendo támogatásának megtartása miatt megkerülhetetlen volt. Akik a Wii U-s változatra fizettek be, azok visszakérhetik a pénzüket, de akár másik platformot is választhatnak.

6.
6.
zozo76hun
Hat mit ne mondjak, gyorsan kifarolt a NINTENDO a WIIU mogul. Csunya dolog volt.
5.
5.
#4: Emiatt én is félve nézegetem a Switchet a boltok polcain, hogyha sajnálatos módon nem fut jól a gép, akkor kb pár év után szinte újonnan cserélhetném le.
Pedig a Zelda miatt kéne egy Nintendo konzol. Megelégednék én a Wii U verzióval is, de vagy nincs készleten, vagy 90-100 ropi, + a játék 18-ért és máris ott vagyok, hogy a 120 ropis Zelda-Switch bunlde ára is kijön. Hasznát Wii U meg olyan, mint a fehér holló.
4.
4.
Norbiii
Link,Yanez egyetértek veletek. Még csak kicsit több, mint 4 éves a Wii U, de már tojnak rá. Persze át kell majd állni a Switchre, de 3 héttel a megjelenés után, én ezt a túlzott elhanyagolást, meg ezt a "hagyjuk a Wii U-t" nem érzem korrektnek, elvégre 13 millió ember beruhzott rá.

Most ha majd vennék egy Switchet, akkor ha valami nem jön össze, akkor megint kuka és ha jön az új ennyi volt? Na mind1!
3.
3.
Yanez
#1: Pláne ha azt nézzük, hogy kb csak 4 éves a WiiU, és a hardvere simán bírná ezt a cuccot. Szokásos N üzletpolitika.
1.
1.
Norbiii
Nem kéne, de nem egészen korrekt. Át kell állni a Switchre előbb-utóbb, de 3 héttel egy új konzol megjelenése után, nem biztos, hogy olyan klassz dolog ennyire hanyagolni a "régit" 13 millió játékos is játékos, 1-2 évig még korrekt lett volna, persze remélem azért valami lesz még rá, pl Just Dance meg ilyenek, legalább ezek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...