Mutatós Xbox One-kontrollerek jönnek

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 22.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft továbbra is készít új Xbox One-kontrollereket, hamarosan elérhetővé válik a Tech Series-sorozat, amit a katonai minták ihlettek. A vezérlők sötétszürkék lesznek, visszafogottak és pont ez a jó bennük.

A Microsoft új sorozatot indít az Xbox One-kontrollercsaládban. A Tech Series első fecskéje a Recon Tech Special Edition lesz, amit a "katonai technológia és teljesítmény" ihletett, már ami a mintázatot illeti.

A vezérlő alapszíne sötétszürke lesz, amit lézerrel maratott textúrák és arany díszítések tesznek teljessé, ám ennél sokkal fontosabb, hogy a kényesebb helyeken gumiborítást kapott.

Amúgy a belbecs nem változott: az Xbox One S kontrolleréről van szó Bluetooth-támogatással, amit egy USB-adapterrel PC-n is használhatunk vezeték nélkül.

A Recon kontroller világszerte április 25-én landol a boltokban 69,99 dolláros áron.

96.
96.
frankdelgado
Jól néz ki a kontroller. Kivàncsi leszek, h milyenek jönnek ki még ezen kívül.
94.
94.
delphijos
Kéne minden hétre egy üres hír. Szerintem meg ott is lenne vita.
88.
88.
DON GONDOCS
#70: Szerintem ne keverd össze a virtuális véleményezést a valósággal, magadat csapod be. Empátiát meg végképp ne várj vagy pártatlan véleményeket.
84.
84.
Klank
Kimoderált üzenet... Nem akarok kilógni a sorból.
80.
80.
Firsttime
70.
70.
Firsttime
#67: Nem vagyok megmondó ember, rosszul ertelmezed a fogalmat. Mindezek mellett ez egy tény. Elég sok időt húztam le cod sceenben, hidd el megvannak a sablon dumák és a sablon emberek akik azt fröcsögik.
Jelen esetben a mi figurank is hasonló vehemenciat mutat, habzo szájjal mutogatva mindenkire, meg a szavaikat kiforgatva, csak hogy neki legyen igaza. Mert ő aztán azt mondhat meg azt véleményezhet amit ő akar. Persze, ez részben igaz. Csak van egy olyan dolog, hogy empátia meg egy olyan, hogy szocializalodas. Ha ez meg lenne, akkor nem így nyilvánulna meg. Tudod az utcán is odamehetsz egy kopaszhoz, aztán elmondhatod neki a véleményed, hogy milyen ócska Szerinted a kötött garbója. Valószínűleg jól szajba ver, aztán véleményezi a mosolyodat, hogy milyen hülyén nézel ki így fogak nélkül...
67.
67.
DON GONDOCS
#64: codos tizenévesek dumája, tíz éve.. Tipikus megmondó ember.
63.
63.
Firsttime
62.
62.
frankdelgado
A kontroller meg jol néz ki.
61.
61.
frankdelgado
#56: Basszus irtam v 10 sort telefonról azt bent hagy 3at, szóval nem veked szívózok, a kis csicskàkra tényleg ràférne a sorkatonasàg
60.
60.
frankdelgado
#56: A katonasàgot nem kell bevezetni, az létező intézmény, Magyar Honvédség néven.
54.
54.
Rezsidémon
Nekem bejön ez a stílus, jól néz ki a kontroller.
A nem ezzel kapcsolatos hozzászólásokon meg jókat lehet mosolyogni, kb. 14 éves kor felett ilyeneken vitatkozni... hát :D
42.
42.
kergabi83
#41: Kis pörgettyű? :D
Amúgy ez a helyzet, ja...
39.
39.
delphijos
Ne legyen már megint PC Konzol vita. Kismilliószor ki lett ez már tárgyalva. A szépsége az egésznek az, hogy ki-ki anyagi helyzete és "vérmérséklete" szerint tarthat bármit. Csak egyet, vagy az összeset. Szabadon választott. És ha NEKI jó az ami van, akkor mindenki más le van ...va. :)
38.
38.
frankdelgado
Az xbox one-ra a nem létező jàtékokkal kapcsolatban: nekem azt irja ki a gép, hogy telepítésre vàr 95
37.
37.
frankdelgado
Az xbox one-ra a nem létező jàtékokkal kapcsolatban: nekem azt irja ki a gép, hogy telepítésre vàr 95
34.
34.
zozo76hun
#33: igy van, minden platformnak megvan az elonye/hatranya, itt csak az a lenyeg hogy kinek mi jon be jobban. pl azt strangler elfelejtette emliteni hogy pc-n a legkonyebb csalni, ugyhogy multiba mindjart hatranybol indul a pc. ez egy ilyen bicikli.
33.
33.
kergabi83
#32: Ez rendben van amit leírtál, de egy magát játèkosnak tartó egyén, aki nem mellesleg 500+ ezerből építget gépet, az ne verje már magát, hogy az 50ezres konzol túrót nem ér. Meg a 10ezer forintos karral nem lehet játszani. Nem illő viselkedés ez.... :D
Most rakom be a 1080ti-t, aztán mi lenne ha boldog boldogtalannak elsírnám magam, hogy de csúnya mellette a ps4 pro képe, meg hogy az oculus touch mennyivel fényéveket ver az 5000 forintos Move-ra... :D
32.
32.
Stranger
#26: Ezt a videojáték kínálatos szöveget sohasem fogom megérteni. PC az egyetlen platform 30 évre visszamenő kompatibilitással. Olyan Microsoft címekkel amik csak XO-n érhetők még el PC-n kívül (Quantum Break, Gears of War, Halo Wars, Titanfall, Ryse, Forza, Ori and the Blind Forest stb) és olyan PS4 címekkel amik csak PC-n vannak még (Nier, No Man's Sky, Soma, Helldrivers, Final Fantasy XIV, Talos Principle, FireWatch, Planetside 2, Warframe, stb)... De még nintendos címek is vannak rá, pl. Sonic Lost World, Devil's Third... de lassan kb. minden címük játszható lesz az emulátor segítségével (már az új Zelda is egész jól fut). Kapásból nem kell 3 platformot venni egy csomó játék miatt, mert a PC mindent egyesít.

Sokszor a réteg, casual (gondolok ennél elsődlegesen a multira) vagy hardcore játékosok igényeit is csak ez a platform szolgálja ki. Izometrikus RPG-kel, szimulátorokkal, RTS-ekkel, körökre osztott játékokkal MMO és MOBA játékokkal. Sőt, taktikus FPS játékok is csak ezen a platformon vannak. (Insurgency, Arma, Project Reality-s szériák, stb) Ha a minőség számít, fel kell menni metacriticre, nem sok játék van 90% értékeléssel, de a Guild Wars 2 megcsinálta. Vagy ott vannak olyan játékok csak az elmúlt évekből mint a Pillars of Eternity (89), TW Warhammer (89), SCII HotS (86), Civilization VI (89), CoH(80), Cities: Skylines (85), Europa Universalis IV (87), stb.

És nem soroltam fel mindent, meg kell nézni. Nem csak IGN-ről és GK-ról kell tájékozódni és megváltozik a véleményed a platformokról. Nem érdekel sem az MMO műfaj, sem az RTS, taktikai játékok, RPG-k, semmi gond. Attól még millióan játszanak a gagyi PC-s WoW-al 14 éve... attól még egy PC-s játékban zajlott le a legnagyobb űrcsata, ezen a platformon zajlott a legnagyobb multis FPS csata, guinness rekord szerint. Sztem ezek baromi érdekes lehetőségek... és nem az a lényeg, hogy egy fő casual rétegnek az elmúlt fél évben csak a Horizon jelentett valamit. De unalmasak már az ilyen Zoli534598 féle hozzászólások is, hónapok óta. Sorry.
30.
30.
kergabi83
#25: Az Uhd ugyanakkora durranás lesz, mint amilyen most is. Az egy felbontás azt jónapot. :D
A HDR pedig szép és jó, csak az a gond, hogy mire kijönnek a rendes 12bites készülékek, tisztességes fényerővel, és lassan elérik az emberi befogadásra alkalmas árszint küszöbét, na addigra megőszülünk... :D
27.
27.
kergabi83
#26: Abszolút igaz... +1
23.
23.
zozo76hun
gyerekek, ez a kontroller kurva jol nez ki! :)
13.
13.
#10: Hagyd rá, nem lesz itt sokáig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...