Lebuktak az áprilisi Games With Gold-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 23.
  • Akció
Link másolása
Az osztrák Xbox-csapat döntött úgy, hogy megfosztja a redmondi központot az áprilisi Games With Gold-játékok leleplezésének lehetőségétől. A Facebook-oldalukon megjelent poszt lebuktatta a teljes felhozatalt.

Habár a posztot már eltávolították azóta, a lényegi tartalmat jelentő képet sikerült lementeni, ezt láthatjátok alább:

Ez alapján az Xbox One-os Gold-előfizetők április 1. és április 30. között a Ryse: Son of Rome-ot tölthetik le, míg április 16. és május 15. között a The Walking Dead második évadjáért nem kell fizetni. Xbox 360-on a Darksiderst kapjuk meg a hónap első felére, április 16-tól pedig az Assassin's Creed: Revelations élesedik - természetesen mindkét cím futtatható az Xbox One-on is.

Ezt azt is jelenti, hogy addig van időtök pótolni a márciusi felhozatalt. Hajrá!

47.
47.
SES_HUN
#46: Van ismerősöm Németországba és Angliába is akik ugyanolyan gondokkal szenvednek mint én. Beton stabil 120/60-as netem van 4-es pingel, persze psn-en csak a sokadik Network tesztre találja meg az igazsághoz közeli értéket (néha 500 megabitet ír letöltésnek ).
Szerintem simán csak arról van szó hogy az amcsiknak ki van nyalva a seggük és jobb illetve több szervert kapnak mint az Európaiak.
39.
39.
kopic
#29: Iszom minden szavadat !
38.
38.
zozo76hun
#33: ingyen te semmit nem kapsz. sztem ugyanugy fizetsz erte mint mi...
34.
34.
Gykrizsi
#29: Most tényleg nem akarlak bántani, meg ok amit írtál, de akkor mégis. Miért tudja mind ezt megcsinálni az egyik cég, ha a másik nem. Még csak fizetni sem kell érte, mert saját játék lenne, így max tőlük esik ki a bevétel. Akciók meg mindenhol vannak, az nem nagy érdem.
Ui: ha nem egy retardált "dugd be a kábelt, hogy legyen neted" reklámra költenék a pénzt, adhatnának jobb játékot is.
33.
33.
semike
Pofam leszakad h ingyen kapunk jatekokat! Rettenetes de komolyan....:)
30.
30.
Rezsidémon
3-5 ezer forintért minden héten meg lehet vásárolni egy AAA címet a Store-ban. Volt a DOOM, most a PES17 van asszem, szóval lehet találni mindig valamit. Lényeg, hogy az éves díj egy röhejes összeg, havi szintre lebontva. Mégis mi alapján gondolják úgy egyesek, hogy ezért a pénzért kellene nekik ingyen adni bármit is? Pofám leszakad :D A péknek is azt mondjátok, hogy a 200 forintért 4 kenyeret adjon?
29.
29.
Rezsidémon
PS plus előfizetéssel nagyon kedvezményes áron vásárolhat az ember, szinte bármilyen játékot, csak nézelődni kell. Ez egy olyan szempont, ami miatt nekem pl. megéri a havi 1500 forintot. Nem az ingyen játékok miatt fizetem. Szerintem aki nem tudja kivárni a megfelelő alkalmat és mindent azonnal akar beszerezni, meg impulzusvásárló, az egy balfasz.
A Golddal meg tényleg jó cuccok jönnek, de szerintem irreális elvárás, hogy mindig dobálják az AAA címeket, akármelyik cégről is van szó. Azokkal a programokkal éveket dolgozott sok ember, nagy anyagi befektetéssel. Nem alapértelmezett, hogy ezeket az éves szinten 15 ezer forintos árért havonta dobálják. Nem tudom, hol éltek. Miért hiszi valaki, hogy ez neki JÁR? :D Nem jár lófasz sem, fel kéne fogni. Fizessél, aztán játszhatsz. Nem tetszik, ne játsszál, fogd be a pofádat.
27.
27.
supair
Nagyon várom ezt az Arena-s cuccost! :-)
Bár a World Of Tank kezdi.......azt meg már rég nem játszom :-(
25.
25.
AbsurdShark
Sem én vagyok híve a konzol családoknak nagyok, de mondom előnytelen öszehasonlításokkal lehet előrukkolni ha Xbox Gold vs. Psnow.
24.
24.
DON GONDOCS
#13: Nem vagyok egyik platform kutyája sem, de azt megkell adni az MS-nek hogy igyekeznek jó játékokat kiadni a goldhoz, az lényegtelen hogy régi de akkor sem azok az indie játékok (amik lehet jók, de nem ilyen előfizetésért) Meg oneon játszhatsz a X360 játékokkal ami jár a goldhoz, Ps4en nem, sajnos)
22.
22.
kopic
Aztakrva ! Ez most azert ut mint az ipari aram ! Ryse iszonyat jo jatek es ez Darksidersrol is elmondhato. A masik 2-hoz nem volt meg szerencsem.
12.
12.
Rezsidémon
jól teszik, hogy ilyeneket osztanak, mivel épkézláb új játék nem nagyon érkezett az elmúlt hónapokban boxra, de még a láthatáron sincsen semmi érdekes (számomra legalábbis)
6.
6.
razipapi
Ez hihetetlen ... 500 gigás garanciás PS4 eladó!
4.
4.
DarkLord
Csak ezért kellene Box, mert ott legalább normális játékokat adnak. Amúgy semmi pénzért, hisz az ex címei nem érdekelnek a többi meg megy pc-n is ugyanúgy. Valamit valamiért a Sony most megint sok lépéssel áll előttük a játékok terén és ez mondjuk az igazi lényeg, hogy miért is őket választottam.
3.
3.
McDuff
Nah a Revelations-t be is húzom újra, mert azt én hülye még az UK-s profilommal szereztem be. A Ryse meg jó lesz későbbre, pénzt biztos nem adtam volna érte, de így azt mondom kipróbálom...majd...a Scorpio-n :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...