Lebuktak az áprilisi Games With Gold-játékok

Az osztrák Xbox-csapat döntött úgy, hogy megfosztja a redmondi központot az áprilisi Games With Gold-játékok leleplezésének lehetőségétől. A Facebook-oldalukon megjelent poszt lebuktatta a teljes felhozatalt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#47
#46: Van ismerősöm Németországba és Angliába is akik ugyanolyan gondokkal szenvednek mint én. Beton stabil 120/60-as netem van 4-es pingel, persze psn-en csak a sokadik Network tesztre találja meg az igazsághoz közeli értéket (néha 500 megabitet ír letöltésnek ).
Szerintem simán csak arról van szó hogy az amcsiknak ki van nyalva a seggük és jobb illetve több szervert kapnak mint az Európaiak.
#46
YanezModerátor
#43: Ez a sebesség dolog érdekes. Úgy vettem észre odahaza többen is panaszkodnak emiatt, míg nálam itt amcsiban soha nem volt gond vele. Tehát valami csak befolyásolja ezt, s hogy az a Sony hibája, vagy a szolgáltatójé, arról dörgésem sincs.

Annyit tudok, hogy PS3-on nálam csigalassúsággal töltötte a játékokat, de csak wifin. Kábelessel szintén nem volt soha gondom. Nemrég én is a PS online részét hibáztattam, mert gyakran kidobott a fifából, miközben partiztam. Ilyenkor az egész wifim elment. Mióta kábelesre váltottam, ez a gond is örökre megszűnt. Tehát mint kiderült, a hülye netszolgáltatóval voltak gondok. Azt máig nem tudom miért, de azt igen, hogy mióta kábelen használom PS4-en a netet, azóta a wifi kapcsolat sem szakadt meg soha a házban! Tehát valami köze kellett hogy legyen hozzá a PS-nek is, nem?

Viszont a sebesség nálam mindig fix volt. Wifin meg kábelen is villámgyorsan jönnek le a játékok. Ettől még nem azt mondom, hogy a lassúság egyéni probléma.

Az XO mint tudjuk nagy hátrányban van a PS-el szemben, ezért igencsak jól csinálják, hogy jobb játékokat adnak és megoldották a visszafelé kompot. Tulajdonképpen mindkét konzolnak megvannak az előnyei! A boxon tehát jobb játékokat adnak és kompatibilitás az előző gennel, a PS-en meg rengeteg szép exclusive. Én azt mondom, hogy egyik sem tökéletes, és csak az ígényektől függ ki melyiket választja. Lehet szidni az egyiket, de ilyen szempontból a másik sem kívétel.

Az lenne a legjobb, ha összeállna a két óriás, és egy tökéletes konzolt alkotnának! Ám erre sajna annyi az esély, mint a szaharában a masszív hóesésre. :(
#45
#44: Akkor nem multizol vagy nem használsz party csetet, menj u4 multizni egy kicsit vagy r6 siege-be...
Undorító az egész psn amióta létezik a ps4.
Péntek szombat a legjobb, bnőm pont u4 multival nyomja és vakarja a fejét a lag miatt.
#42
#35: Másfél éve nézegetem a gold akciókat és a Ryse régóta érdekelt de soha nem volt 11-12 ezer forint alatt, konzol oldalakon is nézegettem de szintén nem találtam olyan akciót ahol 8-10 ezer forintnál olcsóbb lett volna. Szóval kifejezetten örülök a gamenek és nagyon elvakultnak kell lenni ahhoz hogy azt mond a ps jobb gameket ad mint a box. Nem sok mindenben jobb a box ,sőt talán csak pont ebben van előnye de ezt már azért csak nem kéne elferdíteni.
#41
YanezModerátor
#40: Mi az a "rengeteg" gond? Csak mert több, mint 3 éve van PS4-em, és kb 95%-ban hibamentesen használom az online rendszert; party, multi, shop.

Tényleg nem látod mennyit fejlôdött az online rendszer a PS3-éhoz képest??? Beszarok! Engem speciel nem érint mennyivel jobb a box online szisztémája, de emiatt nem kéne valótlan dolgokat írkálni.
#39
#29: Iszom minden szavadat !
#38
#33: ingyen te semmit nem kapsz. sztem ugyanugy fizetsz erte mint mi...
#36
#35: De ha olcsó akkor miért nem adják oda. Egy túl főtt karfiol szintjén kell lenni ahhoz, hogy a Sony helyzete érthető legyen. 1. Mindenki sír hogy ne indie szar legyen 2. Adhatnának egy szaros AAA játékot, de NEM. Ők bebizonyítják hogy erősebbek. Azért sem, indie lesz és kész. Ki érti ezt?!?
#34
#29: Most tényleg nem akarlak bántani, meg ok amit írtál, de akkor mégis. Miért tudja mind ezt megcsinálni az egyik cég, ha a másik nem. Még csak fizetni sem kell érte, mert saját játék lenne, így max tőlük esik ki a bevétel. Akciók meg mindenhol vannak, az nem nagy érdem.
Ui: ha nem egy retardált "dugd be a kábelt, hogy legyen neted" reklámra költenék a pénzt, adhatnának jobb játékot is.
#33
Pofam leszakad h ingyen kapunk jatekokat! Rettenetes de komolyan....:)
#32
#29: :))))