Hárommillió példánynál jár az ArmA 3

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 23.
  • Biznisz
Link másolása
A Bohemia Interactive és az ArmA harmadik része komoly mérföldkőhöz érkezett, hiszen a 2013 szeptemberében megjelent katonai szimulátor elérte a hárommilliós eladási álomhatárt.

Ugyan közel négy éve már, hogy megjelent az ArmA-sorozat harmadik epizódja, a Bohemia Interactive még mindig gőzerővel dolgozik a rajongók kiszolgálásán, így amellett, hogy a hónap elején a Humble Bundle kínálatát erősítette a sorozat, azt is érdemes megjegyezni, hogy a fejlesztők a tavaly megjelent Apex kiegészítés után idén is több újdonsággal készülnek.

A kiadott közlemény szerint az eltelt négy év alatt több mint 3 millió darabot sikerült elpasszolni a játékból, és most már az is biztos, hogy június 22-én érkezik a következő nagy, ezúttal ingyenes kiegészítőcsomag. A Malden DLC az első részben megismert Malden területét hozza vissza, természetesen újragondolt változatban.

Az év hátralevő részében pedig jó eséllyel kapunk egy szintén ingyenes, kooperatív multiplayer módot, a Combat Patrolt, ahol egy gyalogsági csapat tagjaként kell majd különböző küldetéseket sikerrel teljesítenünk.

3.
3.
Derivel
#1: A legutóbbi téli vásáron féláron volt az Apex...
Be is szereztem.
2.
2.
tekka
Mondjuk én konzolos vagyok de örülök annak is ha egy másik platformon jól teljesít egy játék.Ezt a játékot sokáig figyelemmel kísértem , nekem tetszik, elég komoly!!!
1.
1.
medson
Remélem hamarosan jön az Apex hez is egy masszív kiárusítás mert indokolatlanul drága.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...