Demót és ingyenes multihétvégét kap a Titanfall 2

A Respawn Entertainment a következő héten több ízben is kedveskedni igyekszik a Titanfall-rajongóknak, hiszen az új ingyenes DLC mellett egy kipróbálható demót és ingyenes multiplayer hétvégét is kapunk.

Szinte még ki se hűlt a Titanfall 2 legutóbbi letölthető kiegészítése, a Respawn Entertainment máris előállt a következő ingyenes csomaggal. A Colony Reborn az első részből ismert Colony nevű térkép felújított, kicsit átszabott változatát, egy új fegyvert, valamint egy vadonatúj kivégzést, a Curb Checket fogja tartalmazni. Emellett kisebb kozmetikai újdonságok is helyet kapnak, így többek között két új szkint pakolhatunk titánunkra.

A Respawn Entertainment azonban nem áll meg itt, a csapat ugyanis megerősítette, hogy március 30-tól egészen április 3-áig ingyenes multiplayer hétvégét biztosítanak, ráadásul kapunk egy demót is, ami a Gauntlet tréning pálya mellett a játék egyik legjobb küldetését, a The Beacont fogja tartalmazni. A kipróbálható változat megmarad, így azt március 30-tól kezdve bármikor lekaphatjuk majd.

5 komment - szólj hozzá!