Demót kapott a Mafia III

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 28.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig vártál a Mafia III megvásárlásával, bírd ki még egy kis ideig: megérkezett a játék demója, aminek hála kockázat nélkül tehetsz egy próbát a nem túl pozitív értékelésekkel rajtoló játékkal.

PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is kapott egy demót a Mafia III, a próbaváltozat platformtól függően 24, 27, illetve 25 GB-ot nyom. A PS4-es és az Xbox One-os kiadást linkeltük, a steames változatot nem találjuk egyelőre, de itt kell feltűnnie előbb-utóbb.

A demó a játék első fejezetét vonultatja fel, ha pedig megtetszenek a látottak, és úgy döntesz, beruházol a teljes változatba, magaddal viheted a mentéseidet, hogy ne kelljen mindent elölről kezdened. Ha utánaolvasnál, hogy miért érdemes futni egy kört a demóval, ajánljuk a figyelmedbe a játék tesztjét a GK-n!

A demó a 15 eurós Faster, Baby! című DLC-vel együtt érkezett, ami a gyors autókra és a látványos üldözésekre helyezi a hangsúlyt. Lincoln egy Roxy Laveau nevű hölggyel társul, hogy leszámoljon egy korrupt seriffel, aki szinte terrorizálja a helyi polgárjogi aktivistákat.

17.
17.
KőbányaKispest
#16: Eléggé le lehetsz maradva, ha 2017ben te demoval próbálsz ki egy játékot és akkor veszed meg. Ez olyan 10 éve még elment, ma már inkább mosolygok rajta.
16.
16.
lukacsa82
#13: Miért ne lenne értelme? A demó verzió miatt vettem meg az uj COD-ot is, és valószinű ezt is beszerzem mert tetszik. Ha nincs demó nem tudtam volna kipróbálni és nem venném meg.
15.
15.
crytek
Nos azóta csak kirakták végre steam-re is a demót.. Holnap fel is túrom azt belenézünk
13.
13.
KőbányaKispest
Marha sok értelme volt kiadni a demot tényleg. Aki nem akar fizetni érte, rég tud vele játszani (a teljessel), akit meg érdekelt ez a szardarab, megvette.

Jó, hogy nem 2 év múlva adták ki a demot hozzá.
12.
12.
GAMEROD
Nem kell erőltetni a demót, mert így az se veszi meg, aki esetleg elgondolkodott rajta.
8.
8.
Dreadlox
Az gáz, hogy ingyen se érdekel?:D
7.
7.
Macifasz
#4: Átaludtad a múlthetet? Ugyan is csütörtökön jelent meg, nekem már van is benne 30 órám. ;-)
6.
6.
takric
#4 Múlt csütörtökön megjelent....
4.
4.
Schwag
#1: Az andromeda meg ki se jott de te mar csalodtal benne :'^D
3.
3.
Beniciodeltoro
Gondolják a demo után fél áron még eltudnának adni párat, b*szhatják , ezzel beégtek :))
2.
2.
kergabi83
#1: Az Andromeda a metán 76/4.5 pont, ez a csoda meg 66/3.3 ... Húha... :D
Komolyan belehúztak az 'alkotók'. :D
1.
1.
Mortis
jobb volna, ha nem emlékeztetnék az embereket ennek a játéknak a létezésére. ez meg az Andromeda: utóbbi évek legnagyobb csalódásai.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...