Mától tölthető ingyen az eredeti StarCraft

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 30.
  • Akció
Link másolása
A Remastered változat bejelentése mellett a Blizzard azt is megígérte a hétvégén, hogy ingyenesen elérhetővé teszi az eredeti StarCraftot és kiegészítőjét. A nap eljött, mától mindenki pótolhatja a klasszikus stratégiát!

A StarCraftot egyetlen RTS-rajongónak sem kell bemutatni. Az eredetileg 1998-ban megjelent játék igazi klasszikus, és nagy szerepe volt az eSport felemelkedésében. A hétvégén jelentette be a Blizzard, hogy ingyenessé teszi az alapjátékot és a Brood War kiegészítőt. Nos, a játék megérkezett!

Az 1.18-as javítással felvértezett kliens jobban érzi magát Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken, a csalások ellen is védve van. A multi egyelőre a publikus tesztszerveren zajlik, amelyek Kaliforniában találhatók, így innen játszva még előfordulhatnak lagok és egyéb problémák. Továbbá egyes játékosoknál fennakadhat a játék a tűzfalon, amikor rákattintanak a multiplayerre. Ha ilyet tapasztalsz, tedd a kivételek közé a programot! Az ismert hibákról és az új tapasszal életbe lépett változásokról itt tudakozódhatsz.

A StarCraftot és a Brood Wart tartalmazó antológia ingyenes verzióját innen tölthetitek le.

A hétvégén azt is megerősítette a fejlesztő, hogy felújítja a játékot. A Remastered változat nyáron érkezik.

12.
12.
ylight67
Az én tapasztalataim szerint 1-2 kivétellel minden kód érvényes volt a AI-ra is. Ez főleg a gyors építés + pénz kombóval látszott, ugyanis kb mindig megállás nélkül gyártotta az egységeket fénysebességgel.
10.
10.
Ranyomok mobilon erre elkezdi tolteni, ti betegek vagytok ;-) azt hittem atdob a blizzard oldalara lol
9.
9.
Oresko
#6: Annyira nem cheatel, mert egyszer lementem AFK-ba, és figyeltem mit csinál, nem támadott annak ellenére, hogy egy harci egységem se volt.
Abban fura, hogy tudja merre van a kezdőhelyünk. Sokszor levertem már az AI-t, egy emberi játékoshoz nem ér fel.
8.
8.
jani091
De ez még csak PTR verzió...
A patch még nem élesedett, és a blizzard shop-ból sem lehet még tölteni.
7.
7.
Simonus18
woohoo, GET on the Nostalgia TRAIN! CHOOO-CHOOO
6.
6.
BrockSamson
#4: Sot az Archonok be is mondjak a godmode kodjat: poweroverwhelming. Amugy a blacksheepwall azert volt hasznos, mert teljesen egyertelmuve tette, hogy az AI cheatel.
5.
5.
Extol
Különben még nem játszottam ki a régi C&C-k egy részét, pedig már megvetem őket, (Keane's wrath, Tiberium twilight, asszem azokat is ki kell próbálnom hamarosan.
Az Age of Empire-s rebootnak is örülök, pláne hogy a Microsoft elkezdett gyártani hozzá, legutóbb indiai történelem küldetései voltak
4.
4.
Extol
Még mindíg emlékszem néhány csít-re (egyjátékos módban) Showmetemoney, leghasznosabb a blacksheepwall volt ami a térképet fedte fel, a harmadik a játékmódot gyorsította azt hiszem, rengeteg pályát is készítettem saját felhasználásra, akkor még nem volt internetünk. Volt vagy 20 éve, régi szép idők
3.
3.
Sun9us
#1: Úgy jó pár millió embert....
2.
2.
Extol
Jó kis game volt az gyermekkoromban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...