Elhagyta a fedélzetet az Oculus alapítója

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 31.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Egy évvel az Oculus Rift bemutatkozása után elhagyta a Facebookot a VR-szemüveg kitalálója, Palmer Luckey. Nem tudni pontosan, hogy mi a távozásának oka, de újabban többször is kellemetlen helyzetbe került az úriember.

Először az UploadVR jelentette, majd a Facebook közleményben is megerősítette, hogy távozik a cégtől az Oculus alapítója és az Oculus Rift atyja, a mindössze 24 éves Palmer Luckey. A távozás okát nem részletezték, a cég dicséretözön keretében köszönte meg Luckey munkáját, és azt is hangsúlyozta, hogy "egy iparágat segített megteremteni".

Az utóbbi időben azonban Luckey többször is kellemetlen helyzetben találta magát, talán ezért döntött a visszavonulás mellett. A ZeniMax elleni perben ő is komolyan érintett volt, veszített is 50 millió dollárt, annak pedig különösen rossz visszhangja volt, hogy kiderült, nagyobb összeggel támogatott egy olyan csoportot, amely Hillary Clintont járatta le mindenféle mémmel. Az eset miatt még a legutóbbi Oculus Connect konferenciát is kihagyta.

12.
12.
kergabi83
11.
11.
Grabowsky30+
#3: Kétségtelen picit túltolták a hypeot a VR cuccokról, de ez szerintem minden új cuccnál így van! Gondolom soha nem próbáltad vagy ha próbáltad is futtában bele kukkantottál. A VR szerintem egyáltalán nem halott, csak nem lehet mindenre ráhúzni, mert nem minden műfajban működik! Aki mondjuk megrögzött fps/tps rajongó az nem fogja megtalálni a számításait benne abban bár jól hangzik soha nem fog rendesen működni. Viszont a szimulátoros játékokban legyen az autó, repülő vagy bármi, egyszerűen fantasztikus élményt nyújt! Autó szimulátorozok már egy ideje, (ACorsa, Iracing, stb) mióta megvan a rift-em komolyan mondom elképzelhetetlen, hogy nélküle játszak, pedig van 3 monitoros rendszerem is, de ez annyival többet ad az autóversenyzéshez, hogy nélküle már gyenge az élmény!
10.
10.
dcba
#7: Sztem ez nincs igy. Ha a Ukben elsz, akkor nyilvan szamit, h vegul a nagyemberek hogyan hataroznak az EU UK kapcsolatrol. Ez erosen kihat rank.

Az meg, h ki az amerikai elnok, az egesz vilagra tartozik, foleg amikor egy ilyen nevetseges penzeszsak kerult hatalomra, aki tojik az orszagra, csak megtobb penzt akar.

A Zelda kiralyfinak persze ezekrol a dolgokrol fogalma sincsen, neki eleg, h itt a Switch es beszologathat nekem amiert en nem olvadok el a Nintendojatol.

Modiknak: Befejeztem az OFF-t! :)
7.
7.
kergabi83
#6: Jelenleg én is külföldön élek, szerintem amíg nem rendelkezünk választójoggal, addig nyugodtan tojhatunk a politikára! :D
Az meg más kérdés hogy ingyen sem kéne az állampolgárságuk... ;)
3.
3.
GAMEROD
Elhagyta a süllyedő hajót, az egész VR iparra ez vár rövid időn belül.
1.
1.
dcba
"Hillary Clintont járatta le mindenféle mémmel"

Remelem most boldog, h egy elo 3 dimenzios lelegzo beszelo meme lett az allamok elnoke!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...