Bayonetta-bejelentést teasel a Sega?

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, a Sega készül valamire a Bayonetta háza táján, mivel egy frissen fellőtt teaser oldalon visszaszámlálásba kezdett. A rajongók szerint a háttérben lapuló képen kedvenc hősnőjük lába látható.

Időszerű lenne egy Bayonetta, és ha hiszünk a Sega frissen fellőtt teaser oldalának, a bejelentésre nem is kell sokat várni, lévén a visszaszámlálás hét nap múlva jár le. Mégis mire alapozzuk mindezt? A háttérben látható képen minden bizonnyal a szemüveges hősnőnk fegyverré alakított tűsarkúja látható - ezt a Reddit-felhasználók szúrták ki.

Ez talán összefüggésben lehet azzal, hogy a Sega április 1-jén egy 8-bites Bayonettát adott ki a Steamen, teljesen ingyenesen. Úgy látszik, az áprilisi tréfa egy jól felépített marketingkampány első lépése, és ez alapján a folytatás (vagy az előd portja) számítógépeken is tiszteletét teheti.

A sorozat utolsó része, a Bayonetta 2 három éve jelent meg, kizárólag Wii U-ra. A Platinum Games designere, Hideki Kamiya már a tavalyi E3-on arról beszélt, hogy a stúdión belül sokat agyalnak a folytatáson, és megvan rá az esély, hogy elkészülhet.

9.
9.
zsocc-nrg
Szerintem több mint valószínű hogy valami PC-s megjelenéssel is kapcsolatos hír lesz, máskülönben elég nagy trollkodás lenne a Sega részéről hogy feltoltak Steam-re egy ingyenes kis játékot "nesze nektek PC-s Bayonetta" jelmondattal.
8.
8.
Darksiders84
#7: Előre is jó Zeldázást kívánok öszintén hamarosan én is nyomatom.
7.
7.
#5: +1 Ha minden jól megy, holnap landol nálam egy és igazán jó lenne ezekkel is csapatatni a kis színes mütyűrön :)
6.
6.
Darksiders84
#5: Ezt kívánom én is mert a 2 kimaradt nekem de akár esélyes lehet a 3 is megjelenésben igen erős lehetne.
5.
5.
Switchre jojjon uj vagy akar a regiek!
4.
4.
myrte
Én ezt áprilisi tréfának néztem...
3.
3.
CreelienDareigeo
#2: Bayonetta 3 játék Horizon: Zero Dawn szintű grafikával. :) Milyen lenne már :D
2.
2.
Onion
Reménykedek hogy Bayonetta 3 lesz. De szerintem PC vagy PS 4 lesz.
1.
1.
CreelienDareigeo
Biztos Bayonetta bejelentés lesz. A link címében benne van ez: 14111219
Ami pedig 1411. 12. 19. azaz Bayonetta születésének a napja a játék szerint. És az oldalon halványan kivehető Bayonetta lába az első Bayonetta teaserből.

Szerintem az eddig megjelent részek mégis jönnek PC-re - talán csak az első rész - vagy Bayonetta 3 bejelentést kapunk. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...