Launch traileren a Persona 5

Link másolása
Mától érhető el a sikeres JPRG-sorozat várva-várt ötödik része Európában. Befutott a launch trailer is, mely hasonlóan stílusosra sikerült, mint maga a PlayStationökre megjelent produktum.

Már annak is öt éve, hogy megjelent a Persona 4 felújított, PS Vitára szánt változata, így nem csoda, hogy tűkön ülve várták a rajongók az ötödik epizódot. A Persona 5 tavaly jelent meg Japánban, mától pedig nálunk is elérhető.

Az első kritikák alapján nagyszerűre sikerült a cím, és a PlayStation 4 egyik legjobb játékaként tartják számon már most. Megérkezett az ilyenkor megszokott launch trailer is, íme:

5.
5.
kamgecam
#3: Van, csak ingyenes dlc ként kell letölteni.Viszont a P5 szinkronja tökéletes, igényes profi munka a P4-el ellentétben.
4.
4.
kamgecam
#2: Abszolút megértelek, én sem vagyok egy kimondott anime rajongó viszont most meglepõen "nyugatiosodott" a Persona 5, fõleg a történet, karakterek emészthetõbbek, szóval lehet megérne majd számodra egy próbát ha le lesz árazva.Visszafizetem neked ha csalódsz.:)
3.
3.
fehersam
Van japán szinkron skacok? Kiráz a hideg az angol verzi
2.
2.
Mortis
#1: s azért is marad rétegjáték, mert ízig-vérig japán. ha más lenne a dizájn, más lenne a humor, akkor még én is kipróbálnám: szomorú egyébként, hogy mennyi nagyszerű japán játék marad ki nálam azért, mert egyszerűen irritál a művészeti stílusuk s a vicceik.
1.
1.
kamgecam
Már csapatom neki.Letehetetlen.Komoly kérdéseket feszeget és közben kegyetlen szórakoztató, változatos. Nem gondoltam volna hogy lesz esélyese a Zeldának vagy a Horizon-nak de ki merem jelenteni hogy számomra felülmúlja azokat. Érdemes az Ign Hungary tesztjét elolvasni. Hihetetlen érdekes a plot a narratíva, reális társadalmi problémákkal szembesít, miközben ízig vérig játék marad. Rég adott ekkora élményt egy játék, mintha egyszerre olvasnék klasszikus irodalmat, képregényt, néznék egy drámát, vígjétékot mozifilmet(pl, Eredet)és játszanék.Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni errõl a modern mûalkotásról. Itt kezdõdik kérem szépen a mûvészet de pont emiatt is marad réteg játék sajnos.Ahhhhhhh kész vagyok tõle megyek is és nyomatom tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...