Infinite Warfare - bemutatkozik a Continuum DLC

Megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Infinite Warfare második térképcsomagja, a Continuum. A zombimód következő fejezetét már most láthatjuk mozgásban, ami ezúttal a hetvenes évek New Yorkjában játszódik.

Április 18-án érkezik az Infinite Warfare második DLC-je, a Continuum. Ahogy az már megszokott, ezen a napon csak a PS4-tulajok jutnak hozzá a térképcsomaghoz, míg a PC-sek és az Xbox One-osok csak az exkluzív időszak lejárta után játszhatnak vele.

A DLC négy multis térképet tartalmaz majd, ezek közül az egyik a Modern Warfare 2-ből ismerős Rust modernizált változata lesz.

A Turista egy ötcsillagos üdülőhelyen játszódik, melynek közepén egy hatalmas ősi lény csontváza fészkel. A mesterlövész-pontok elszórva találhatóak a térképen, amit vízesések tarkítanak. A közelharc szerelmeseinek is jut belső helyszín.

A Scrap a Hold elhagyatott szeméttelepe, rengeteg alternatív útvonallal. Az Archive egy futurisztikus művészeti galéria, ahol a szűkös átjárók és a külső csataterek egyaránt megtalálhatóak.

Végül az Excess már ismerős lehet a veteránok számára, lévén ez a híres Rust felújított verziója. Egy aranyban fürdő felhőkarcoló tetejéről van szó, míg a távolban egy jövőbeli metropolisz képe bontakozik ki.

A kooperatív mókára épülő zombimód új fejezete Shaolin Shuffle címen fut, és a hetvenes évek New Yorkjában játszódik. Egy új karaktert is irányíthatunk, a Tarantino-filmek rajongóinak legnagyobb őrömére. Ő Pam Grier (Jackie Brown, Foxy Brown), csábos alakkal és mikrofonfrizurával. A hölgy a kung-fu mestere, négy megnyitható harci stílussal rendelkezik.

A Continuum a szezonbérlet része, de külön is megvásárolható lesz 15 dollárért.

4 komment - szólj hozzá!