A tinik szerint az Xbox menőbb, mint a PlayStation

A Google megbízásából készült egy felmérés, ami azt igyekezett megvizsgálni, hogy a mai tinik körében mi számít igazán menőnek. Túl nagy meglepetések azért nem születtek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#84
#1: Igaz. Mondjuk ha ugyanezt a felmérést Japánban készítették volna, akkor a PS jött volna ki fölényes győztesként, ahol az XB már a bevezetése óta nem képes kimászni a küszöb alól.
Dehát nálunk játékban ugye a nyugat, a politikában meg a kelet az etalon.
#83
#75: Ezt hívják evolúciónak.
Mi már eljutottunk a csúcsra.
#82
#53: Dobozban te élsz. Azt hiszed, mindenkinek pontosan ugyanazok az igényei és lehetőségei, mint neked.
#81
#45: Te miről beszélsz? Otthoni felhasználásra, ha nincs benne játék és egyéb erőforrásigényes felhasználás, egy Sandy Bridge i3 elég 4GB RAM-mal és IGP-vel (és még tulajdonképpen ez is jóval fölélő az erőforrásigénynek). Mi megy el ezen manapság akár lowon is? Ha ezen a netezés nem megy, az sima user error. 20-30 ezerért dobálnak irodai brand gépeket, és az bőven elég ilyen célra.

És mi van, ha valaki nem ért hozzá, vagy nem akar PC-vel mókolni? Vesz valami előre összerakott szart 200 ezerért 2 évente? Na abból hogy jön ki anyagilag? Persze, kérjen meg egy hozzáértő ismerőst, aki még adjon is rá örökélet garanciát.
#80
Akkor adják el csak a 13-17 éves korosztálynak,akinek mindegy mivel játszanak,megelégednek a cod-al+a gta-val.
De akkor ne sírjanak hogy mekkora fölénye van a PS-nek.!
#79
#78: Átcinkézem.... :)
#78
#77: Vègül is....ha nem baj, ha elqrwvàzom ès eliszom....
#77
#76: Pedig most címkéztem meg egy befőttes üveget a neveddel, és beledobtam egy huszast. Most mi legyen?
#76
#75: Megnyugtatok mindenkit, tisztessèges körülmènyek között èlek ès nevelem a gyermekeimet! Van elèg èletterük. Nehogy gyűjtèst rendezzetek itt nekem..... ;)
#75
#53: Atya ég. Gondolom nem arról van szó hogy 20 centi híján nem fér be a PC, a box meg igen. Például én is úgy vagyok vele , hogy ott a céges laptop, az "muszáj" , de egy asztali gépet már nem akarok mellé. A jelenlegi igényemet már kielégíti egy konzol. Ez van.
#74
#72: Meg melegnaci! Ami úgy àll rajtam mint a tehénen a harisnyakötő.
#73
Szerintem ez totál szubjektív. Én mind 3 nagy platformot tartom és szerintem mindegyik jó v miben.
Egyébként meg mindenki döntse el magának. Nem kell a flame.
#71
#70: Xbox kell, mert az menő.
#68
#67: Azé nem olyan rossz az a "doboz", csak nem illik bele egy asztal pc vel, tartozékokkal.
#67
#53: Egy lakás ára 10millió+ Huf, egy scorpio 200-250k. Ha boxra van pénz, az ne jelentse már azt, hogy lakásra is kell hogy legyen.

Fucklogic!!!!
#66
#62: Itt rohadok az iskolapadban. Felnőttoktatàs. Gondolhatod milyen lehet, ha arra fanyalodok, h a gémkapocsot olvasgassam. :) Szerencsére du már megyek haza A scorpio bejelentést követő offenzíva màr kimarad. Lesz jobb dolgom.
#65
#56: Ezért is szeretem a gyerekeket. Az egyszerű lelkük miatt. Kisfiam: apa vegyünk nyalókàt! Hú nincs pénzem! Pici ismét: szegények vagyunk?