Ghost Recon: Wildlands - íme, a Narco Road DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a Ghost Recon: Wildlands első kiegészítője, a Narco Road. A csomag 15 új küldetést és néhány mellékes elfoglaltságot tartalmaz, amely a csempészet megfékezésére irányul.

A Narco Road DLC-ben a bolíviai drogcsempészek útvonalait számolják fel katonáink, ehhez új célok és járművek dukálnak. A játékosoknak be kell szivárogniuk El Invisible bandái közé, ahol egyre fentebb kell lépdelniük a ranglétrán, hogy kivívják a főnökök tiszteletét. Három csoportot kell megfékeznünk: a Kamikazest, a Jinetes Locost és a Death Riderst.

Az expanzió 15 új főküldetést és három mellékküldetést tartalmaz, valamint néhány versenyzős kihívást. Mindegyik misszió célja az, hogy követőket szerezzünk, ha ez sikerül, a főnökök bizalmába férkőzhetünk. Ami az új verdákat illeti, nitróval felszerelt új izomautókat, repülőgépeket, motorkerékpárokat és kamionokat szerezhetünk. Négy új ruha és kilenc új fegyver is a felhozatal részét képezi.

A szezonbérletesek április 18-án kapják meg a Narco Road DLC-t, a többiek pedig egy héttel később - nekik ez 14,99 dolláros költséget jelent.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...