Márciusban a Switch dominált az USA-ban

Hivatalosan is a Switch fogy időarányosan a legjobban a Nintendo-konzolok közül. Az NPD adatai szerint márciusban ez a masina volt a legkeresettebb konzol Amerikában, sikerült maga mögé utasítania a PS4-et és az Xbox One-t is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
NorbiiiModerátor
#9: Ebben sok igazság van, viszont a Zelda először Wii U-ra volt bejelentve, és addig húzták, amíg ki nem jött a Switch. A The Last of Us 2013-ban jött, persze a Ps4 is, csak ugye a Wii U 4, a Ps3 ennek több, mint a kétszeresét élte! Itt a Nintendo már tojik a Wii U-ra, a Switch megjelenése előtt pár héttel, hónappal is tojt, amire majd egy Ps4-Ps5 esetében nem hinném, hogy példa lenne....
#9
#4: A PS3-ra is inkább a 3rd party fejlesztők írtak progikat a PS4 bejelentése után. Az utolsó exkluzív a Last of Us volt, egy utolsó jó exkluzívot a Wii U is kapott. Csak sajna a konzolt elkerülték a külsős játékok, ezért tűnik úgy, hogy kb egy huszárvágással vége lett.
#8
Én ezen nem csodálkozom, az tényleg nagy gáz lenne ha megjelenéskor nem fogyna jól. De azért egy év műlva leszek erre kiváncsi. Hogy kitart-e a lendület.
#7
YanezModerátor
#1: Jelenleg több hete már készlethiány van amcsiban, ezt személyesen is tanusíthatom.
#6
#4: Azért a 3DS-t még támogatja az N rendesen, három platformot egyszerre fenntartani pedig már nem hiszem, hogy nagyon kifizetődő lenne, főleg akkor, ha a harmadik mindössze 13 milliós játékosbázissal rendelkezik.
#4
NorbiiiModerátor
#3: Én is örülnék, csak az a gond, hogy jó lenne, ha az ember vesz egy konzolt, az biztosan támogatva is legyen, mint pl a ps3, ps4 stb...A Wii U nem volt sikeres, kb 4 év után lecserélték, és nem támogatják, jött a Switch és the end neki! Most ha sikeres a gép,akkor ok, ha nem, megint új, és megint "kuka"?

A Wii U-t úgy kellene támogatni, mint a ps3-at, ha nem is 10 évig, legalább 1-2 évig....