Source 2-re vált a Counter-Strike: Global Offensive

Kínában épp a Counter-Strike: Global Offensive rajtjára készülnek, ennek apropóján erősítették meg a fejlesztők, hogy milyen változtatásokra számíthatnak a rajongók a jövőben. Egy motorváltás is szerepel a tervek között.

Április 18-án rajtol el Kínában a Counter-Strike: Global Offensive, ennek apropóján tartott a Valve egy rendezvényt, ahol a játékkal kapcsolatos tervekről is szó esett. Habár túlzottan nem mentek bele a részletekbe a srácok, továbbá azt sem árulták el, hogy mikor számíthatunk az újdonságokra, az biztos, hogy eseménydús időszak vár a játékosokra.

A legfontosabb hír talán, hogy a DOTA 2 után a Counter-Strike-ot is átállítja a második generációs Source motorra a Valve. Ez a kezelőfelületre is alaposan rányomja majd a bélyegét, a készítők szerint a DOTA 2-nél is használt Panorama UI-t vezetik be a CS-nél is. Tartalmi frissítésre is számíthatunk, az új operation a nyáron érkezik majd. Végül a gépi tanulásra építő anti-cheat rendszer is terítékre került, ez talán azt jelenti, hogy hamarosan élesben is megkezdődhet a megoldás tesztelése.

33 komment - szólj hozzá!