Source 2-re vált a Counter-Strike: Global Offensive

Kínában épp a Counter-Strike: Global Offensive rajtjára készülnek, ennek apropóján erősítették meg a fejlesztők, hogy milyen változtatásokra számíthatnak a rajongók a jövőben. Egy motorváltás is szerepel a tervek között.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
A skinek drágák, de legalább nem rohangál mindenki ugyanazzal a cuccal mint ami nekem van. Én speciel szeretem a tárgyaim ritkaságával is kifejezni, hogy 9 éve csézek.
#31
Törölt felhasználó
Hihetetlen hogy ezzel a bena grafikas szarral meg ennyien jatszanak ;-) pc legalja szerintem a cs. First Assault GitS ezerszer jobb ;-)))
#30
Törölt felhasználó
#28: Nekem is csak egyszer kellett játszanom a Siege-el, rögtön beszippantott. Elég kemény taktikai játék szerintem.
#29
#28: B*szki, de hosszú lett. :d
#28
#26: Nem hittem volna, hogy terítékre kerül végre az anti-cheat, persze azért előtte van egy teljesen indokolatlan engine váltás.. :D Na, haladjunk sorban, a hitbox probléma igenis reális, minden játékban van hitbox, vagy bulletreg probléma, de a cs-ben ez már szinte kabaré, hogy néha mennyire random dolgokat ad be, vagy nem ad be. Mondjuk, ez még mindig elviselhetőbb, mint a mocskos sok csaló, elképesztően elszaporodtak az utóbbi 1-1,5 évben. Ami viszont érdekes, hogy smurf acc-al (változó rang, attól függ ki adja éppen oda az accját, de általában Nova4 és Dupla Kala közöttiek) nagyon kevés csalóba botlottam bele, sőt szinte semennyibe, viszont LE-től felfelé, minden meccsen van legalább 1 ember akinek 100 órás, vagy kevesebb az accja és mégis mindent tud és nem lő mellé soha. Prime mellett némileg kevesebb ilyen van, kb 10 meccsből négyen találkozhat az ember egy ilyen barommal. Talán először ezzel kellene kezdenie a Valve-nak, nem az engine váltással. Valaki lentebb írta, hogy Nova3-ban csak kreténekkel találkozik, nos kretének mindenhol akadnak. Persze, azért DMG-től kezdve többször lesz értelmes csapatod, de mindig lesz 1 barom a csapatban, ez már csak így megy. :D Az MM update meg a legnagyobb kabaré volt a világon, 8-as win streak után buktunk 2 meccset + 1 döntetlen és levágott Supreme-ből LEM-be, ez után nyertünk kettőt, buktunk egyet és ledobott LE-be. Kösz Valve, kösz. Mindent összegezve, nem lenne egy rossz játék a GO, de jelenleg nagyon fontos helyeken vérzik (1. csalók, 2. hitbox randomsága, 3. a community maga). Vicc, hogy mennyire lassan reagálnak ezekre, pedig a Siege és a BF nagyon keményen szívja el a játékosokat a CS-től, például: az én csapatom is 1 hónap alatt teljesen át állt a Siege-re, már csak akkor megy a CS, ha a Siege-ben karbantartás van.
#27
#19: Ezért szerettem jobban a Source-ot. Nem rakták tele a 14 éveseknek imponáló marhaságokkal. Nincs rang, nincs skin piac, nincs szerencsejáték, csak a pőre aréna shooter.
#26
Törölt felhasználó
#25: Ez teljes mértékben így van. Nem csak a pályák jók ilyenkor, én szeretem a köré épített feladatokat is. Ha jól emlékszek TF2-ben is van / volt hasonló, azt is szerettem.
#25
#24: Az ok, hogy neked tetszett, de a Valve ezért semmit nem tett. A blizzard nem neked szólt, csak általánosságban.
#24
Törölt felhasználó
#23: Egyébként őket is pont elegen szidják, hogy milyen pénzéhes céggé változott. Én meg egyik játékot sem szidtam, mégis nekem támadsz. Nekem tetszettek az újabb tartalmak, 5€-ért hónapokig találtam új célokat, nekem ennyi megért. Más játékban hasonló összegért még ennyit sem kapok.
#23
Törölt felhasználó
#22: Nem, semmi bajom a Blizzard-al, ahogy ezzel sem. Én jól szórakoztam vele, ennyi.
#22
#4: Ez ugye vicc akart lenni. Néha betolnak egy játékosok által készített pályát, és egy halom rohadt drága skint meg dobozt. Tényleg milyen sokat törődnek vele. Persze a Blizzard meg egy szemét, mert jobbnál jobb eventekkel és ingyenes skinekkel teszi tele a játékot.
#21
Törölt felhasználó
#20: Revans? Gyerekszint még megvan rendesen.
Mi alól bújnék ki egyébként? :D Te szeded szét a játékosokat platformokra és még utána neked áll feljebb. Írj inkább egy újabb blogot, azt legalább szeretem tőled.
Ha megnyugtat, a Wildfire után is egy ideig még játszottam a go-val. Tulip, Cruise, Santorini hármast meg is kedveltem. Viszont a Bloodhound volt a személyes kedvencem, pl. az állatkert és a rails igazán ötletes volt.
#19
#14: dehogy jobb :D ugyan az a szint van feljebb is, szerintem még globál körül is tele van hülyékkel
#18
Ez érdekes mert pont Gaben mondta hogy nem várható a source 2-re váltás...
#17
Törölt felhasználó
#16: Á, te véletlenül sem tolod suttyó módban. Ráadásul nagy single kapitánynak vallod magad és mégis írsz ide. Én meg nem játszhattam régebben gépen, igaz?
#15
Törölt felhasználó
#14: Én pont a közösség miatt hagytam abba. A végére már a saját barátaim közül is volt aki véresen komolyan vette és ha egy rossz mozdulásod volt, már a fejét csapkodta, mert visszaesik egy szintet. Engem meg pont nem érdekelt, melyik rangban vagyok. A végére már volt hogy kéthetente mentem csak fel, ilyenkor meg vagy eltűnt a rang, vagy lejjebb rakott. A differencia miatt meg nem tudtunk együtt játszani, meg egyébként sem volt megfelelő összhang.
#14
Nekem csak a community-val van bajom, jelenleg nova 3 vagyok, bár gondolom nagyobb szinteknél már aránylag jobb a helyzet.