GC 2006: A Star Wars jövője

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

Azt mondta, hogy sok újdonság várható a témával kapcsolatban. Először is, ugye jövőre lesz a 30-adik évfordulója, hogy megjelent az első rész a mozikban (1977). Az eddig 6 részes eposzból megtudhattuk Anakin Skywalker/Darth Vader életútját, de Lucas bácsi sohasem mesélt a Episode III és IV közötti eseményekről. A készülő játék ezt az időintervallumot tölti ki, tulajdonképpen nagy valószínűséggel a Lázadók szervezkedéséről lehet szó. Sajnos a megjelenésen kívül (mely jövőre esedékes) semmi konkrét információt nem tudott elmondani, például azt sem, hogy mi a célplatformot.


Az igazi újdonság valójában egy következő film lenne, de ettől George Lucas teljesen elzárkózott. Az eddig megjelent dupla trilógia folytatása helyett inkább új történetek megjelenítésével, új karakterek bevonásával szeretné továbbgörgetni birodalmat.

Végül is Jim Ward, a LucasArts elnöke is csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy az új játék a Sithek bosszúja és az Új remény között játszódik és a játékosok sok új titkot fedezhetnek majd fel.
4 komment - szólj hozzá!