GC 2006: A Star Wars jövője

  • Írta: Drago
  • 2006. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

Azt mondta, hogy sok újdonság várható a témával kapcsolatban. Először is, ugye jövőre lesz a 30-adik évfordulója, hogy megjelent az első rész a mozikban (1977). Az eddig 6 részes eposzból megtudhattuk Anakin Skywalker/Darth Vader életútját, de Lucas bácsi sohasem mesélt a Episode III és IV közötti eseményekről. A készülő játék ezt az időintervallumot tölti ki, tulajdonképpen nagy valószínűséggel a Lázadók szervezkedéséről lehet szó. Sajnos a megjelenésen kívül (mely jövőre esedékes) semmi konkrét információt nem tudott elmondani, például azt sem, hogy mi a célplatformot.


Az igazi újdonság valójában egy következő film lenne, de ettől George Lucas teljesen elzárkózott. Az eddig megjelent dupla trilógia folytatása helyett inkább új történetek megjelenítésével, új karakterek bevonásával szeretné továbbgörgetni birodalmat.

Végül is Jim Ward, a LucasArts elnöke is csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy az új játék a Sithek bosszúja és az Új remény között játszódik és a játékosok sok új titkot fedezhetnek majd fel.
4.
4.
menzaboy
Maggi szerintem neked meg férre ver a szived hogy lenne már jobb játék a wow mint a star wars na meg a másik hogy köze nincs a két játéknak egymáshoz
3.
3.
fojesz
A PSP-s címnek köze sincs ehhez. :)
2.
2.
FNorberto
Néhány napja jött egy hír a Lethal Alliance-ról(vagy miröl) ami Star Wars a III-IV-rész közt játszódik és PSP-re és WII-re jön.Plussz a next-gen videóbol a JK4-et lehet kivenni.
1.
1.
attis1990
Imádom a Star Wars-t és ha ez igaz akkor nagyon érdekes sztorit tudnak belőle csiholni főleg ha még raknak bele egy kis fénykardos lehetőséget is olyan jedi knight félét akkor nagyon jo leszz sztem

Vagy még az is előfordulhat h ez lessz a Star Wars Next-Gen ? :S :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...