Idén végre PC-re is megjelenik a Halo 3?

Az évek során rengeteg pletyka keringett arról, hogy PC-re is megjelenik végül a Halo 3. Most az AMD-nek köszönhetően került újra a középpontba a számítógépes átirat.

Kommentek

#97
#78: Es mindezt 2017-ben! Ezt a legnehezebb megbocsajtani mert mar evekkel ezelott is kitudtak adni kozel hibatlan jatekokat, de valamiert mar ez nehezen jon ossze.
#96
Hát ez meg kit erdekel? :D jó jatekot mindenkinek, akinek kimaradt vagy újra akarja jatszani.
#95
#90: Hat igen, veled az elen...
#93
Kimoderált üzenet
#91
#81: Hagyjad, én már elfogadtam így. Nem tehet róla hogy nincs ízlése, amíg itt heszel ezerrel addig én tolom a Horizonnal meg a Persona 5tel. Nem tudja az Istenadta hogy mirõl marad le. Ezt is a ps4 pron írom, csumizok is vissza, annyi fasza game van hogy nincs idõm faszságokra. További jó idõtöltést Pistának is! Csá! :)
#89
#88: Csak szarozni tudok ? Ahan, persze. Pl. a dragalatos ME:A, amit foggal-korommel vedesz, nekem bejovos, de az eleg komoly baj, hogy nem vagy kepes elfogadni azon emberek velemenyet, akiknek nem tetszik, es ezt ertelmes ervekkel is alatamasztottak, hogy miert is nem (gondolok itt firsttimera). Szerintem ezen kene elgondolkoznod
#85
#80: Te csak a lassan 1 honapos eladasi listaval tudsz folyton jonni ? Ez aztan a hatalmas erveles ember ! Rad meg az idot is folosleges fecserelni, komolyan mondom.
#84
#80: StevenSan: Nem tudtok érveket mondani, csak azt hogy szar!44!44!!
Firsttime: *érvelés*
SteveSan: Bocs, ezt nem olvasom el.

GG...

#79: A megjelenés hetében vezetett, ezt szinte minden új játék elmondhatja magáról, de a friss adatokat miért nem mered linkelni? Hmm?

#83: Dehogy vezeti, csak a 3 hetesnél frissebb adatokkal már nem mer szembenézni. Jelenleg a top10-ben sincs benne.
#83
#79: Jelenkeg éppen vezeti az eladási listákat. Nahát?! Most jelent meg, még jó hogy...
#82
#80: Megvettem képzeld el. De a tabot pont nem nyomtam meg. Esc space enter minden más. Tab? :D eszembe se jutott. De látod milyen előítéletes vagy? Valamit nem tudok, meg nem egyezik a velemnyem veled, akkor biztos letöltöttem. Ennyire ne legyél lenéző meg kicsinyes légyszíves....
#81
#76: Szóval a lényeg a lényeg az előző kommentemben még boven tudnám sorolni a hibákat az Me rol de nem fogom. Értem én, hogy tetszik neked a játék, amúgy nekem is. Kivancsi vagyok hova futnak ki a dolgok. De tisztában vagyok a hibáival és eszembe nem jutna mást arról győzködni, hogy márpedig milyen jó is ez, mert annyira nem az. Odáig meg főleg nem mennénk el, hogy egy horizont fikazzak ezzel szemben, ugye ubisoft Horizon, mert egyelőre az az év játéka esélyes és nem a mass effect. Jó lenne , ha néha félre tennéd ezt a konzol gyűlöleted, és kicsit kinyitnad a szemed. Komolyan tudom ajánlani szerezz be egy pst. És meglátod, hogy mekkorát tévedtél. Nem szégyen. Évekkel ezelőtt ugyanezen a véleményem voltam mint te, visszafogja a fejlődést, tuti irányítani sem lehet, gagyi szar, aztán másfél éve ps4 el ugrottam a konzolvilagba, és bizony vannak itt jó dolgok :) szóval vegyél egyet, nem halsz bele. És utána mond hogy szar.
#78
#77: Hát ezt az év legsikeresebb játéka dolgot én sem tudom hova tenni...
Meg ez:
"Horizon: ZD, ami egyáltalán nem bugos és véletlenül sem gagyik az animációk benne"
Hát olyan bugokkal, mint amik az me ben vannak nem is fogsz találkozni. Beragadt animációk, cinematikban támadó élőlények, egymásba logó karakterek, cinematikbol hiányzó karakterek, és a többi és a többi. Ezt az animáció kérdést sem értem. A horizonban az általános animációk, mozgások értsd, embereké, gépeké teljesen jó. Persze az arcanimaciok itt sem uc4 mocap, de ez is sok párbeszéddel járó automata rendszere, ahogy azt már fejtegetedd te is az me mentségére. Nade merfoldkovekkel jobb az me nél még ebben is. A karakterek mozgásáról nem beszélve. Me ben úgy futnak az emberek mintha összeszarták volna maguk és félnek, Nehogy kicsusszon a kaksi a gatyaszarbol. Egyszerűen nevetséges. Meg oké hogy most már sokmindent patcheltek, de egyszerűen nevetséges ahogy ez a játék megjelent. Mondom amúgy Mindezt úgy hogy játszom vele meg próbálok elmelyulni benne. De nehéz. Ja azt még kifelejtettem, hogy nem vagyok idióta, sok játék után mondom ezt, de ez a menürendszer, ez katasztrófa. Bitóra küldeném azt is aki ezt megtervezte. (nem nem a fomenu) A csillagutazas animációt nem lehet elnyomni, ami első pár alkalomra jópofa, ahogy ugrál ide oda a bolygók meg minden között, de igy szazadikra már kényelmetlenül érzem magam tőle. Lövöldözni egész jó benne. Bár az ellenfelek nem fognak kirakni egy rubik kockat az is biztos. A látvány néha igazan pazar, néha meg nagyon nem. Zárt helyeken találni olyan bevilágított részeket, mikor átmegy a fény alatt a karaktered, olyan ronda az arca éppen csak nem kiabál hogy UNLIMITED POOOOOOWEEEEEER meg szórja a villámokat. Horizon messze szebb. És akkor vegyük elő a gepigenyt. Ez is eléggé problémás szerintem. Ha csak azt veszem alapul, hogy ugyanaz a frostbite van alatta mint a bf1 alatt, vagy a battlefront alatt, akkor van itt polirozni még bőven mit. Nagyobb a gepigenye mint ezeknek, de legalabb nem is néz ki olyan jól. Mielött bárki jönne a nagy nyílt terekkel, jelentem a legocsmanyabb framedroppal zárt térben találkoztam, a nexusban . Ami nem nagy tér. Szóval ja...