Steamre jön a Halo Wars: Definitive Edition

Végre külön is kapható lesz a Halo Wars: Definitive Edition, ráadásul napokon belül a Steamen is megvásárolhatod az eredetileg konzol-exkluzív stratégiát. A felújított változat szebb grafikát és polírozott játékmenetet ígér.

Kommentek

#12
#11: Ne kulcsbolttal hasonlítsd. Úgy látom a pc-seknek semmi sem jó. 2-3 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy Microsoft játékot játsz pc-n, most legalább a lehetőség megvan rá, de ez sem jó. Ha nem tetszik a windows store, nem veszed meg a játékot, és nem játszol microsoft játékkal pc-n, ahogy eddig se...
#11
#9: Mi a baj? Pl az egyik legszembetűnőbb nézd meg ott mennyi pc-re a Dead Rising 4 (csak hogy friss címet említsek) majd nézd meg steamre a kulcsboltokba..
16500ft vs ~ 5000 ft... már ez az egy dolog elég hogy szarozzam.
#10
#9: Nekem főleg az vele a bajom hogy rákényszerít egy olyan op.rendszer használatára amire nem vagyok vevő + nem tudják normálisan frissíteni az adott játékot, lásd Quantum Break ami rakás hibával jelent meg a Store-ba és sokáig kellett várni arra hogy javítsák a rendszer korlátoltsága miatt, majd megjelent Steam-en és máris minden rendben volt vele. A másik hogy számomra röhejes hogy PC-n is, aminek amúgy minden téren nyitott platformnak kéne lennie, a Microsoft exkluzívokká tesz játékokat ahogy tette ezt anno a Vista-s Halo 2 esetében és aztán csodálkoztak hogy nem fogy a játék a szar rendszeren. És a tetejébe még felesleges is, a Steam/Origin mellett labdába se rúghat.
#8
Na ez nagyon jo hir, anno 360-on nagyon szerettem, jo kis multi csatakat toltunk vele. ;)
#7
De itt nem sok ertelme van ha panaszkodsz. Semmit se ersz el vele csak magadat hergeled fel.
Irj a MS-nak egyenesen Complaint es remelem megnyugszol :)
#6
#5: Tőlem minden komment értelmes. Ez zajlik a világban is ha valami nem tetszik annak hangot kell adni. Én itt teszem kommentben más meg megy tüntetni... ugyanaz valami ellen lázadunk. Ha a MS-nak annyira jól menne a Store nem jönne pl ez sem. De jön mert rájöttek hogy az a 10-15pc-s vásárló miatt nincs értelme portolgatni.
#5
#4: Nem hiszek a szememnek. Ertelmes komment. Kossz testver :)
#4
#3: Tökéletesen fut nincs vele semmi gond pc-n.
#3
#2: Ezt muszaj volt ugye. Nem alltad meg h ne ird be.

Nah kivancsi leszek milyen port lesz belole. Remelem jatszhato lesz PC-n.
#2
Amikor nem fogy a fostos store-ba a szarjuk...... HÁHÁHÁÁJÁÁHHÁHÁHÁHÁÁ
#1
Helyes :) megy is a kívánságlistába