Új multiplayer móddal bővült a Watch Dogs 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 18.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Ubisoft eredetileg fizetős tartalomnak szánta, végül ingyenesen elérhető lett a Watch Dogs 2 Showd0wn módja. A 2v2-es objektíva-alapú meccsek mellett új autó-, drón- és eKart-versenyeken vehetünk részt.

A Ubisoft még március végén ígérte meg, hogy a rajongók unszolására még több ingyenes tartalommal vértezi fel a Watch Dogs 2-t. Az eredetileg fizetős No Compromise DLC-vel kaptuk volna meg a Showd0wn módot, de a kiadó inkább nem kér pénzt a 2v2-es küzdelmekre kihegyezett mókáért.

A játék 1.13-as javítása a minap élesedett a Showd0wn móddal, melyben többféle feladatuk lesz a csapatoknak: egy merevlemezt kell ellopniuk vagy megvédeniük, és ugyanez a helyzet egy bizonyos szerveren tárolt adatokkal is.

Különféle online versenyeken is részt vehetünk, a városban új autó-, motokrossz- drón- és eKart futamok tűnnek fel, mindegyikhez tartozik ranglista is. Továbbá egy véletlenszerűen feltűnő páncélozott teherautót is kirabolhatunk.



Ha új fegyverre vágysz, az ártalmatlan paintball-fegyverre tehetsz szert, és egy rakás új ruhára is lecsaphatsz.

Ne feledkezzünk el arról, hogy a fizetős No Compromise DLC mától érhető el PS4-re, de az csak single tartalmakat hozott. A pakk május 18-án Xbox One-ra és PC-re is megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...