Ingyenes kiegészítőt kap a Titanfall 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Respawn a hétvégén ígérte meg, hogy folytatódik a Titanfall 2 támogatása, a legújabb ingyenes DLC pedig a jövő héten érkezik. Az A Glitch in the Frontier csomagban két új térkép, egy új frakció és egy kivégzőanimáció kapott helyet.

Nyárig biztosan nem áll le a Titanfall 2 támogatása, a Respawn most elárulta, hogy mire számíthatunk pontosan a jövő héten. Érkezik az ingyenes A Glitch in the Frontier DLC, amely két új térképpel és más apróságokkal bővíti a felhozatalt.

A Glitch térkép egy közepes méretű helyszín, amit kimondottan az objektíva-alapú módokra terveztek. Vertikálisan is eléggé méretes, de tömve van kanyargós utakkal, ami kedvez a falon futásnak. A második map a Deck, amit a Live Fire-re hegyeztek ki - itt tágas belső helyszíneket kapunk, ahol a fegyvertelen MRVN-robotok is feltűnnek majd. Őket új frakcióként üdvözölhetjük.

A készítők átdolgozzák a főmenüt is, a Pilot Gen száma 100-ra ugrik, illetve új Gen-ikonok is feltűnnek majd, és már választhatunk a prime és a regular kivégzések között, ha titánnal nyomulunk. És ha már kivégzés, egy új, Get to the Point néven futó animációt is kapunk.

A DLC április 25-én élesedik mindhárom platformon.

1.
1.
RoyalA
Szupet, mindjárt itt van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...