Felülnézetes versenyekkel bővül a GTA Online

Link másolása
Nagyot retrózhatnak a GTA-sorozat első két epizódjának rajongói, ugyanis a GTA Online új módjában visszatér a felső kameranézet - a Tiny Racersben power-upokkal tűzdelt versenyekben vehetünk részt.

2013-as megjelenése óta elképesztő utat járt be a GTA Online, melyhez azóta is havi szinten érkeznek az ingyenes kontentek. A GTA V a mai napig előkelő helyen szerepel az eladási listákon, így a játékostábor utánpótlására sem lehet panasz.

A legújabb, április 25-én élesedő frissítés könnyen eszünkbe juttathatja azokat az időket, amikor a GTA-sorozat még egyet jelentett a felülnézetes autósüldözésekkel és versenyekkel. A Tiny Racersben felső kameranézetben versenyezhetünk az ugratókkal teli pályákon, ráadásul a fejlesztők az egészet megbolondították felszedhető power-upokkal is. Ellenfeleinket így nem csak lökdöshetjük, de egy jól irányzott rakétával oda is pörkölhetünk nekik vagy csapdákkal keseríthetjük meg az életüket.

Az új tartalomhoz trailer is érkezett, ebben mozgás közben is megnézhetitek a mókát:

8.
8.
andy976
#1: En is igy gondolom, olyan 140 nap jatekido van a karimban :)
6.
6.
cannondale
Csalok meg korlátlan power up, meg rakétát hadználnak, így kiábrándító az online.
5.
5.
Fooxfire
#4: Én még mindig Team fortress 2-vel nyomnám 2007 óta, ha nem "rontották" volna el.
Örülnék ha elég lenne nekem csak 1 játék évekig :D
4.
4.
Yanez
Én ismerek olyan embereket is, akik a GTA+CoD kombóval évekig(!!!) elvannak! Komolyan, nem hiányzik nekik semmi más! Mit mondjak erre, ők is ugyanolyan gémerek, csak nekik nincs szükségük semmi másra.
3.
3.
isti89
#1: +1 Számomra is a best! :)
2.
2.
Fooxfire
#1: Ma le is töltöm újra, mindig is szerettem a 2d racinget. Az egyetlen bajom a játékkal hogy iszonyatosan sokat tölt. Az új 2500MB/s es ssd vel először fogom ma kipróbálni. Hátha így tűrhető lesz.
1.
1.
Binder
Kajak lassan nincs olyan amit ez nem tud...brutális hová fejlődött...elképesztően népszerű...de meg is érdemli...már nem csak műfajának királya, a játékok játéka lett... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...