Games with Gold - íme, a májusi kínálat

Link másolása
A Microsoft bemutatta, hogy milyen játékokkal gazdagodnak májusban a Gold-előfizetők. Két Xbox One-os és két Xbox 360-as cím érkezett - utóbbi játékok a visszafelé kompatibilitásnak hála az újabb konzolon is játszhatók.

Leleplezte a Microsoft a Games with Gold áprilisi kínálatát: Xbox One-ra a Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut lesz ingyen elérhető egész hónapban, május 16. és június 15. között pedig a híres régész kisasszony felülnézetes kalandjaiba csatlakozhatunk be a Lara Croft and the Temple of Osiris révén.

Örülhetnek a Star Wars-rajongók, ugyanis Xbox 360-on két játékban is ellátogathatunk a messzi-messzi galaxisba. A Star Wars: The Force Unleased II rövidsége ellenére egészen szórakoztató, a LEGO Star Wars: The Complete Sagában pedig a filmek sztoriját eleveníthetjük fel. Előbbi május 1-től május 15-ig lesz elérhető, utóbbival pedig május 16-tól hó végéig játszhatunk. Mindkét játék szerepel már a visszafelé kompatibilitási programban, így Xbox One-on is működnek.

5.
5.
gorgo
Hát igen a zenéje is fantasztikus de azért ez sem rossz !
https://www.youtube.com/watch?v=BKHImVMWq3o
4.
4.
DarkLord
Itt a nyílt esély nekünk, hogy végre megléphetnénk ezt a szintet nem szoktam ilyent írni,de most ez könnyen überelhetné a ps is! Bízzunk benne, hogy ezt látva meg is próbálják :D
2.
2.
gorgo
Én még anno játszottam360 -on a Giana Sisters-el sokáig elmentem de egy idő után mocskosul nehéz volt ,de azért még egy próbát meg ér.De ez megint jó kis pakk lesz !
1.
1.
Yanez
Nem rossz most sem, bár sokkal gyengébb az előbbiekhez képest. Giana Sisters meg TR psplus-ban is volt évekkel ezelőtt. SW-oknak gondolom sokkal örülnek. Mindenesetre jó pakk, úgyhogy jó szórakozást hozzá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...