Második világháborús lesz az új Call of Duty

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A hivatalos oldalon elindult visszaszámlálás szerint tényleg a második világháború csatamezein játszódik majd az ősszel érkező Call of Duty. A korábban kiszivárgott cím is stimmel - a lepellerántásra a jövő héten kerül sor.

Már hivatalos, hogy a Call of Duty idén visszatér a második világháborúba. A hivatalos honlapon elindult visszaszámlálás szerint négy nap múlva egy livestream keretében rántják le a leplet a WWII alcímű fejezetről.

A weboldal más konkrétumot nem árul el, de a logó és háttérben feszítő katona arcképe nagyon beszédes, azaz a korábban kiszivárgott pletykák és artworkök valódinak bizonyultak. Erre a 2008-as World at War óta várunk.

Az április 26-án (magyar idő szerint este 7-től) kezdődő élő közvetítésről kérhettek értesítést, de előtte mi is megosztunk veletek minden részletet, így nem maradtok le róla.

Az idei részt a Sledgehammer Games fejleszti és az év végén kerülhet a boltokba PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

37.
37.
#36: Itt azt olvasom szinte mindenkitől hogy ez egy szar játék, pedig több milliós eladásokat produkál. Teljesen mindegy mit írnak.
Vietnám talán csak a BO-ban volt, nem? Előbb-utóbb csak előjönnek vele ismét.
36.
36.
Paran irtak, hogy ne legyen zombi...pedig sok szazezren csak azert veszik ;-) en nem, meg sajna envem hidegen hagy a vh-s era, vietnamosnak jobban orultem volna.
35.
35.
Lorthirash
#32: Zombie modot én nem bánnám mert az jó volt viszont szerintem.
34.
34.
Lorthirash
Remélem hogy jó játék lesz , mert vissza akarok térni egy jó codra.
33.
33.
Call of duty BEST :D
Kíváncsi leszek a gépigényére! De szerintem elég jó lesz a játék
32.
32.
Inferno
Na azért jó látni h flamerek végre nem jelentek meg. Amúgy az a durva h az egész mostani stratégiát a CODokban át lehetne implementálni az újba a dobozokat skineket stb. Csak először is a zombik tényleg nem kellenek már mert nagyon lerágott csont, ha korhű badass skinek és festések nönnek akkod az is oké viszont a toksn rendszer kuka az egy faszság jó volt az h 45percenként kaptál dobozt! A sledghammerös grafi jólenne sztem az bolt eddig a legszebb plusz egy jó optimalizáltság PC-n mert az utolsó kettő ilyen szempontból egy szar volt!
31.
31.
Rezsidémon
Teljesen mindegy, milyen skint kap a stuff. A világ egyik fele megveszi, a másik meg majd húzza a száját :D ez is csak egy játék, mint a többi
30.
30.
DON GONDOCS
Csak a tankcsatákat hanyagolják. Legyen legalább 1 alternatív útvonal 1 pályán. Az ai-n is változtathatnának. Legyen pár emlékezes karakter. A filmszerű scriptelt akció jelenetek maradjanak.
29.
29.
maktub
Sok újdonságot nem várok, elvégre ez eleve inkább vissza-, mint előrelépés, de, ha kivételesen mellőznék a ku*va zombikat és végre működőképes volna a matchmaking azért hálás lennék!
28.
28.
Soma8811
#27: Szivemből szóltál!!!
27.
27.
GODL1KE
De tegyük hozzá hogyha nincs BF1 és nem szólt volna akkorát mint amekkorát akkor ez sose jelent volna meg :D várós és meg is veszem a multi miatt elsősorban. De sztem a BF1 jobb lesz akkor is :D
25.
25.
ollie92
#18: Most komolyan ? Egy klisés történet, ahol a nagy segítő a gonosz ?

PRESS "F" TO PAY RESPECT

Ennyi......
24.
24.
CJgabor
#7: A homokos néger katonák a *svéd* DICE rezortja. :D
A többire viszont ráhibáztál :D
23.
23.
Ugyanúgy lesznek streakek is? Érdekel, milyen lesz a végeredmény. A Sledgehammer scorestreakje tetszett eddig a legjobban, hátha odateszik magukat ismét.
22.
22.
Angelwing
#21: Nyugodt lehetsz ütni fog az mint a buszkerék! :D
21.
21.
Machiavelli
Tetszetősen hangzik, de én nem kapkodnék el semmit. Majd meglátjuk az első gamplayeket aztán akkor már talán lehet biztosabb véleményt alkotni.
20.
20.
s4jtqkac
Ha adnak mellé CoD 2 remasteredet akkor engem megvettek, egyébként majd kiderül.
19.
19.
Extol
Micsoda újítás waze!
18.
18.
logic5
#12: Annak a kampánya nagyon jó lett!
17.
17.
kopic
#15: Azert meg a BO1 is utott szerintem.
16.
16.
kopic
Istenem, kerlek add, hogy jo lesz ! WaW ota varok egy uj vh-s reszt.
15.
15.
MikelGun82
WaW óta várom a folytatást, remélem, hogy annak a remasteredével is elő lehet majd rendelni! Az utolsó cod volt amit imádtam.
13.
13.
Norbiii
#8: Hát ahogyan látom, a CoD-ban megyünk és megyünk és "össze-vissza" csak lövöldözünk, az UC-ben meg van egy mászkálós sztori, és van amikor lövöldözni kell, utóbbi jobban bejön, persze más a műfaj. Ezért sem tetszett sosem a CoD, de a Battlefield sem, de kitudja....
12.
12.
Neo1989
Az utóbbi 2-töl csak jobb lehet. Az AW volt az utsó értékelhető rész.
11.
11.
atesz89
#3: Biztos hosszabb időszakot ölel fel, nem egy részét a háborúnak azért az összefoglaló cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...