Most érdemes beruházni a Dark Souls III-ba

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 22.
  • Videó
Link másolása
Miután a Dark Souls III utolsó kiegészítője, a The Ringed City is megjelent, a Bandai Namco gyorsan piacra dobta a The Fire Fades Editiont, amely az alapjáték mellett mindkét DLC-t tartalmazza. Egy új trailer ágyaz meg a teljes kiadásnak.

Megjelent a Dark Souls III: The Fire Fades Edition, amely az alapjátékot és a szezonbérlet tartalmát egyaránt magába foglalja. A komplett kiadás PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érhető el 50 dolláros árcédulával.

A jegyzőkönyv kedvéért leírjuk a két DLC címét: ez az Ashes of Ariandel és a The Ringed City. Ez utóbbi végre lezárja a történetet, hamarosan érkezik a tesztünk is róla.

A From Software ígérete szerint egy darabig biztosan nem kapunk Dark Soulst. A kiadó viszont nem mond le a soulsborne műfajáról, a héten leplezte le a God Eater-csapat új címét, a Code Veint.

23.
23.
s4jtqkac
Én csak idöszakosan játszom a komorsága misty. Rendszerint lenyomok két-három bosst aztán pár hétig játszok valami mást ami nem ilyen addictive. Így vagyok a witcher 3al meg a fallout 4el is.. Fiatal koromban szívesebben ragadtam le egy jó játêknál hónapokig, de így család mellett félek, h átesnék a túloldalára. :P Regardless szerintem mindenképpen positive élmény lesz egyedül leküzdeni a storyt minden challenge függö játékosnak. Nekem is ajánlkoztak barátok, hogy segítenek, but I said: No, It's personal matter.
22.
22.
arcadia
#21: Tényleg van róla szó most nézem:) csak kissé hihetetlen.
20.
20.
arcadia
Demons souls pedig az örök favorit;)
19.
19.
markoci555
50 dollár? lesz az olcsóbb, nem most érdemes beruházni :)
18.
18.
arcadia
Nagyon nagy játék! Vegyétek, nyomjátok:) az igazi ereje a pvp ben rejlik de az alapjáték is zseniális ahogy az összes többi része is.
13.
13.
Mr.Dead
#9: Azért néha kell a segítség. Én is megöltem az összes bosst egyedül( igen, a rohadt namelesst is, meg pontiffot id, vagy a ringedből azt a kurv@ tetves hidden bosst is) de aki azt mondja, hogy pl "elég midirt lehetetlen megölni" azt teljesen megértem. Nem egy olyan alkalom van a játékban ahol szerintem a készítők átestek a ló túloldalára. (igen, a dlc hidden bossról beszélek....tonna hp, egy utés és félhp-n vagy, kb 3-mat tudsz rá ütni 40 másodperc alatt, évekig tart, és a movesetje miatt a kamera is önálló életet él....ez nem szimpán nehéz, hanem unfair)
Az invadereket viszont imádom, feldobják a játekot :D
5.
5.
PAtr0n
A "most érdemes beruházni" erős túlzás. Kicsit várni kell még, jön majd a Steam-en az őszi vagy a téli nagy Sale, aztán 20-30% vagy még nagyobb leértékelési akcióban kell ráugrani. Így vettem az első 2 részt is DLC-stül mindenestül. A 2. mindennel együtt ha jól emlékszem kb. 15 ojró volt.
4.
4.
exonic
Ahh, csak be kéne ruházni arra a season passra és újra kinyomni az egészet... Túl sok játék, túl kevés idő... :D
Majd a nyári uborkaszezon alatt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...