Hat év után kiegészül a Two Worlds II

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Topware Interactive szerepjátéka - több mint hat évvel az alapjáték megjelenése után - új kiegészítőt kap Call of the Tenebrae címmel. És ez csak az első lépés, elvégre több DLC is készül a PC-s változathoz.

A Call of the Tenebrae kiegészítőt még tavaly márciusban jelentette be a Topware, a Two World III megerősítésekor egy időben. Akkor 2016 júniusára ígérték a megjelenést, de csak idén lesz belőle valami - egészen pontosan május 25-én.

Az expanziót egyébként az alapjáték DLC-jeként (10 dollár), vagy önállóan futtatható kiegészítőként (15 dollár) is megvásárolhatjuk. A Call of the Tenebrae egy több mint 10 órás kaland, majdnem egy teljes játéknak felel meg. A Two Worlds II motorja jelentős frissítésen esik át, a készítők új területekkel, ellenségekkel, fegyverekkel és acsikkal is felvértezik az RPG-t.

A történet szerint hősünk egy több évtizedes rejtély kinyomozására vállalkozik, miközben egy rettenetes ősi gonosszal, a The Tenebrae-vel néz szembe. Régi barátokkal találkozunk utunk során, harcolunk majd eleget, mert ha nem, az univerzum saját magjába dől.

Ezenkívül új szezonbérlet is érkezik a játékhoz, amely tartalmazza a Call of the Tenebrae DLC-t, valamint egy másikat, amely október-december között érkezik, illetve két multis térképcsomagot is.

16.
16.
hedzsooo
#15: A Two Worlds III-at készítik egyébként, azt már bejelntették korábban! ;) :)
15.
15.
kryszisz
#1: Látom kapod az ívet rendesen amiért azt mered mondani egy valóban jó játékra, hogy jó, tehát melléd állok: igen, szerintem is nagyon élvezetes játék a TW II, a grafika a mai napig gyönyörű (főleg a vegetáció, jesszus, máig leesik tőle az állam, pedig ebben a témában már van egy Horizon ugye), a zenék nagyszerűek (ellenben az első résszel ahol az volt az egyik legnagyobb probléma), és a hangulat, főleg a 2. dzsungeles helyszínen, hát az valami zseniális:) Aki meg a küldetések repetitív voltát hozza fel: A Gothic 3 sem ment túl az "ölj meg 3 vaddisznót, szedj össze 10 virágot" questek bonyolultságán, nálam mégis máig a No1. ha open world RPG-ről van szó. Persze a community patches változatról beszélek most, az alapjáték szó szerint játszhatatlan volt. Szó mi szó, örülök hogy mozgolódás van TW téren, mert így talán már egy 3. rész leleplezés is befigyel, ha lenne hozzá gépem (merhogy most már ugye nincs-.-) tűkön ülve várnám ezt a DLC-t, így sajnos a "majd egyszer" kategóriába esik. De tényleg, tudd, nem vagy egyedül azzal, hogy tetszik a játék, én 2x is végigvittem, persze hogy vannak hibái, ó, de még mennyi, de ettől függetlenül egy máig pofás időtemető:)
9.
9.
hedzsooo
#7: Hát szerintem nem kísérleteznek azon sokat, biztosra mennek és inkább nem bántják, mert volt ugye akinek már így is bejött. Szüval szerintem ez elsősorban grafikai tupírt lesz + új tartalmak a történetet illetően.
7.
7.
sloth
Hú remélem a harcrendszeren újítanak. Ha azt kijavítják, engem megvettek
2.
2.
hedzsooo
Ja, 1ébként az ELEX-hez is tegnap kidobtak 1 kis előzetes videót, amolyan animált képregény stílusban meséli el/vezeti fel a játék világát, nekem tetszett az is. Egyéként idén kb. az ELEX az egyetlen amit előrendelek, megkockáztatom. Tudom, vannak akik szerint klisékre épül nagyon de nekem meg akkor már inkább pl. az új MASS EFFECT tűnt kevésbé eredetinek, elsősorban ezért is aztán kihagytam, máig nem is vettem meg. Aztán meg kapta megjelenésekor rendesen a hideget, így majd talán egy nagyobb leárazás alkalmával beszerzem de addig tuti várok vele.
1.
1.
hedzsooo
Várós nagyon! Akkor is tetszett, valószínű most is eltöltök majd még pár kellemes órát vele, bejött a hangulata. Annó az 1. része is nagyon tetszett nekem, pedig sokan szidták azt. Igaz, hozzám megkésve érkezett az 1. része, így aztán az összes patch kint volt már hozzá addigra. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...