Little Nightmares - rémisztő 15 perc

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 23.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten debütál a Tarsier Studios szürreális platformere, a Little Nightmares, amiben Six veszi fel a nyúlcipőt, miután kiderül, a Maw nem éppen egy barátságos helyszín.

A Little Nightmares április 28-án mutatkozik be, a Tarsier Studios platformere pedig ijesztő, szürreális élményt ígér, nem kevés logikai feladvánnyal megfejelve. A játék hőse Six lesz, akinek mindössze egyetlen öngyújtó áll majd a rendelkezésére, hogy kiszabaduljon a nem túl barátságos Maw-ból.

14.
14.
Őrnagy
Mondjuk így, ahogy visszaolvasom, már látom, senki nem is mondta, hogy rohadt szemetek :D
13.
13.
Őrnagy
Miért ne kèrhetnének érte 20 €-t? Néhányan megveszik, aztán majd engednek az árból. Ha én a 25 éves opel astrámat meghirdetem 10 milláért, mi történik? Megtehetem. Aztán 1 hét mulva leviszem az árat, majd megint, aztán megint, amíg el nem viszik. Ilyen a piac. Ha megveszik, jó. Ha nem veszik meg, árcsökkentés jön. Ettől még nem rohadt szemetek...
9.
9.
dcba
#6: De most mit varsz, egy 3 oras jatekert elkerni 20 eurot, amit valoszinu egyszer kijatszol, nyilvan sokan ennyiert, inkabb megvesznek egy feleves AAA jatekot, amibe beleraknak 30-40 orat!

Nekem tetszik a koncepcioja a jateknak, de egyszeruen nem vagyok hajlando 20-25 eurokat kifizetni az ilyen 3 oras indie jatekokert.
8.
8.
Őrnagy
#6: Nem készül más???? Ebben az évben annyi jó játék jött ki, hogy az agyam eldobom. Sőt, még az utóbbi agyatlan lövöldék is elég igényesre sikeredtek, gondolok itt a BFre és a CODra.
4.
4.
DarkLord
Nincs két órás a játék, de tuti nagyon jó 1500ft-ot adnék érte, ha ennyi lesz meg is veszem.
3.
3.
Mortis
elvileg egyetlen komolyabb gyengesége a hossza, szóval egy leárazás alkalmával biztosan bezsákolom.
2.
2.
KRAT0S
SIX EDITION előrendelve ))))
1.
1.
Matt8888
https://www.youtube.com/watch?v=7WtOdLpgTTs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...