Call of Duty: WWII - irány Normandia!

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 23.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan a hivatalos bejelentésig még pár nap hátravan, péntek óta folyamatosan szivárog a Call of Duty következő, második világháborús epizódja. A tegnapi képek után konkrét részletek is napvilágot láttak a játékról.

Pénteken leplezte le a Sledgehammer Games, hogy jövő héten hivatalosan is bemutatják az egy ideje már pletykált, második világháborús Call of Duty-játékot. A Call of Duty: WWII első információi csak április 26-án jelennek meg, de ez nem jelenti azt, hogy ne szivárognának már most látnivalók vagy részletek. Tegnap előbbiből kaptunk egy picikét, ma pedig utóbbiból gyűjtöttük össze a legfontosabbakat, köszönhetően egy lefotózott marketinges anyagnak.

Ha minden igaz, akkor a második világháborús Call of Duty november 3-án jelenik meg, a premiert pedig megelőzi majd egy "privát béta", amiben az előrendelők vehetnek részt.

A történet rövid összefoglalója szerint a D-napon, Normandia partjánál veszi kezdetét háborús kalandunk, hogy aztán az európai hadszíntér ikonikus helyszíneit bejárva szabadítsuk fel a kontinenst. A történetvezetés és az élmény a klasszikus Call of Duty-vonalat követi majd, kiegészítve bajtársias kötelékekkel és a háború borzalmaival. A leírás szerint a sztori középpontjában hétköznapi emberek hihetetlen testvérisége áll majd. A történet kooperatív módban is játszható lesz.

A multiplayer porció kapcsán egyelőre annyi derült ki, hogy a második világháború ismert helyszínein vívhatunk majd csatákat, ráadásul a játékosok ezúttal igazán izgalmas, új módon léphetnek majd kapcsolatba egymással és a Call of Duty-közösséggel.

45.
45.
Mufika
Egy armát Elfogadnék ww2 ben...fuhú, milyen jó lenne.
44.
44.
#43: Persze, van belőle hc is, ahogy természetesen mindenből (szinte). Uplink egy jó csapatmód még, a labdát kell bedobni au ellenfél kapujába. Mikor nálad van, nem tudsz lőni. Régi Unreal T. játékban is volt ilyen bombing run néven.
43.
43.
Firsttime
#38: Aha. Értem. Köszi. És az sd az rendes bombarakos mint a regiekben?
42.
42.
logic5
Napok óta csak nevetek, a külföldi, és a hazai kommenteken. EDDIG MINDENKI MÁSODIK VH-T AKART! Itt van, és csak a fika megy. LOÁL! :D Szánalmasak vagytok, ha tetszik, ha nem!
40.
40.
ollie92
#38: Nálam most a NO.1 a Frontlines a BF1-ben. Mivel nincs idő limit 8 perctől akár 3 óráig is tarthat. Az a baj, hogy sokan feladják egy óra után és mikor igazán kéne nyomni, hogy győzzünk, lelépnek és jönnek a COD csicskák, akik csak "lőni" tudnak de csapatban játszani nem nagyon. Végén, vissza is vertek és szétbasztak, mint nyári eső a libaszart. Vége is lett 80 perc alatt.
38.
38.
shatterhand
#35: Ami van: grind,tactical tdm, infected, tdm, free for all, domination,search and destroy, hardpoint,defender,kill confirmed,gun game, ground war,uplink.
Ebbol az esportos a search and destroy,tdm,uplink,hardpoint.

De van valasztek. Tactical tdmben nincs ugralas. Infected ilyen fertozos es ki marad a vegen eletben. Grinded most még nem ismerem. De van kozbe Crank is. Ha olsz 30mped van hogy ujra olj kulonben felrobbansz. Es kozbe gyorsulsz is. 9lyan mint a Jason statham film. Frontline annak jo akit idegesit a spawnkill. Hardpointban valtozo terepet kell uralni mint pl a dominationben. Hardcore modban van tdm,s&d,kill confirm,dominaion. Itt limitalt a kijelzo, nincs radar,loszer kijelzo es erosebbek a golyok.
Barhogy nezem rohadt sokfele jatekmod van.
Zombi mod meg kulon jateknak is felfoghato. Egyszeru, de tele van easter eggel es bele is lehet merulni. Co-op, de igazabol aki ugyes egyedul is tud boldogulni. Most 3fele zombi palya van de mind mas. Van vidamparkos a 80as evekbol, cserkesztaboros a 90esbol es most a 70es evekbeli new york szerepel shaolin harcstilussal keverve. Beteg de kurvajo es szorakoztato.

Dlcn kivul meg folyton jonnek az ujabb ruhak,fegyverek ingyen. Vagy ladanyitassal vagy challangel szerezhetok meg. Vagy fizetosen de minek. Idovel osszejon mind.
Lehet azt mondani hogy a cod szar vagy ronda. De! Kibebaszottul meg van pakolva. Premier ota folyamatosan bovitik. Egyfolytaban balanszoljak. Latni hogy nincs leszarva.
37.
37.
Firsttime
#36: Ohh i see you're a man of culture as well. :D a zene nagyon "Epic" :D
36.
36.
ollie92
#35: Hoppá, kozben megjelelnt a trailer is ...LEAK !!!

https://www.youtube.com/watch?v=OhrMOd_JU8c
35.
35.
Firsttime
#34: Ujabb codokkal nem játszottam. Ott milyen objektiv alapú multi van? Mert eddig csak tdm et láttam jútúbon.
34.
34.
shatterhand
#32: Akkor vegyuk ossze: codban az el 3mp-ig aki nem tud jatszani. Kulonben nem lehetne elerni 30/5 aranyt. Kemperkedes a regi codban mukodott, ma mar nem.
Bf1nel mar senki nem taktikazik. Mindenki rohan es leszarja a masikat, basznak eleszteni,loszert adni (de ha jol hallottam ez is magatol regeneralodik:) vagy kempelnek a dombon.
33.
33.
shatterhand
#31: Taktika a jatekosokon mulik, nem a jatekon. Bf ugyanugy tele van csicska pöcsökkel. Hopp
32.
32.
Beniciodeltoro
#31: Ne is mondjad, már rettegek mikor sniperest látok a csapattársaim között akikhez beraktam magam, nehéz olyanokkal zászlót foglalni akik egy dombon fekszenek és csak lődöznek, és mikor újra születsz vagy hozzá tesz, vagy egy távolabbi helyre :)
Foglalásnál a távcsöves LMG elég jól működik, a gránátvetővel meg rendre lehet tisztogatni az ellent, hogy a többiek tudják foglalni a pontokat.
A COD egy vicc ebből a szempontból, ott csak darálni kell 3 mp-ig élsz kb, aztán megint spawn, és semmi hangulata, rohangálás hülyegyerekekkel.
BF-ben repülhetsz, pazichatsz :) mindenféle járművet használhatsz, kráterek lesznek a becsapódott gránátok helyén, rombolni lehet az épületeket, a kézitusa brutális, a hanghatások tökéletesek, mi kell még egy jó multihoz ?
Ez kell és ezt a BF hozza.
31.
31.
ollie92
#30: BF-et nem hasonlítjuk COD-hoz ! Magad se hasonlítgasd soha hülyékhez. BF-hez kell egy kis ész, logika és taktika. COD-ban lespawnlosz lősz és ennyi. Nincs min agyalnod. BF-ben sokkal több a veszélyfaktor (hadd ne soroljam fel). Az a baj, hogy egyre több fogyatékos COD buzi lepi el a szervereket és többnyire ilyen faszikat fogok ki a csaptban is. BF is próbálkozik TDM szerverekkel, de DICE Stockholm azokat is szépen elbaszta...
30.
30.
shatterhand
#16: Van barmilyen e sport rendezvenye a bf-nek?
Annyi ertelme van hasonlitani a bfet a codhoz mint need for speedet a gran turismohoz.
Raadasul a bf még sose verte meg a szar codot:) Csak mondom. Multija tetszik, de a teny attol még teny. Azt tobben toljak. Ja persze nem pcn, de hat a moba is ott nepszeru konzolon meg leszarjak.
26.
26.
Artyom150
#13: Simán. Egyrészt sokkal drámaibb, ha tudod hogy esélytelen háborúban harcolsz (lásd Mass Effect feeling), másrészt ilyen helyzetben az egyén győzelme számít sikernek. Ha túléled, már siker. Plusz nyilván meg lehet találni azokat a csatákat, amikben a németek is győztek. De ha veszítenek is (mint mondjuk a D-napon), ha te egy géppuskafészekben lemészárolsz egy rakat amcsit, majd úgy vonulsz vissza, hogy hülyére lövöd őket, akkor az stratégiailag kudarc, de kampányban egy sikeres küldetésnek megteszi. :D Plusz akkor 100% hogy Michael Wittmannal megtámadnánk azt a Villers-Bocage konvojt. :)
24.
24.
Firsttime
#23: Ne félj, psssssszt. Hunyd csak be a szemed. Hamar túl leszünk rajta ^^
23.
23.
Machiavelli
Egyre jobban kezdek felülni a hype vonatra... Félék pedíg, hogy meg égetem a kezem.
21.
21.
Firsttime
#19: Nézd meglátjuk. Én végtelenül türelmes, és reménykedő ember vagyok.
20.
20.
Firsttime
#18: Értem meg tudom, én már a 4-el sem multiztam, az én életem cod szerelme az uo, volt vagy 7000 órám benne szóval na :D Én is hányok a mostani részektől, sőt nem szégyellem bevallani, hogy a 4 után minden egyes részt ARRRRRRRR szárazföldi patkányoztam. Mert 5-6 órára singleben elpötyögtem vele. Ezzel is ez lesz, valószínű, kivéve, ha jelenés előtt részletesen mutatnak multit. ÉS ha csak 70!!! százalékban olyan lesz amit várok, akkor elgondolkozom a vásárláson.
19.
19.
Beniciodeltoro
#17: És ahogy mondod, ezt perkek nélkül kellene, semmi pink fegyó, esetleg helikopáter mint a cod4-ben azt csókolom.
De ez még nem menti meg a játékot attól hogy egy tucat lövölde lesz.
Ha lelövöd a csókát legalább pördüljön meg, rombolható környezet elvárható egy FPS-ben 2017-ben, és ne légpuska hangja legyen az összes fegyvernek ha már Dolbiba lehet hallani.
18.
18.
Beniciodeltoro
#17: A régi VH-s COD-okat én is toltam, azok faszák voltak, AKKOR.
De ezektől én nem várok semmi jót, minden évben bebizonyítják hogy egy vicc az egész, csak tarhálni akarnak.
Most a VH-s témával tarhálnak, nem lesznek jobbak a hanghatások, nem lesz olyan élményed mint egy BF multin az életbe, mert nem érdekli őket a játékosok, csak VH bőrt húznak a régi cod-okra és nem lesz ugribugri, és ha ennek csak a fele örül már nem veszteséges.
Pedig a cod egy vicc.
17.
17.
Firsttime
#16: Azóta vásári lövölde, amióta "megmodernizálták". Vh-s téma alatt, egy vérprofi shooter volt, nagyrészt balancolt, sd-re kiélezett pályákkal. Na ugye gigamodern világban működött a lehivom a drónt meg helikopátert meg a műholdat (LEGÁL WH HÁHÁÁÁÁ), meg a killpörköt meg a tököm tudja mit, mert sci fi alapon belefért. Nade egy vh-s környezetbe mit hívsz le? Jó lehetne mit, de nem életszerű. Meg egy garandot sem tudok elképzelni grippel, csicsa pinkre pingálva, red dottal érted. Szóval én bízakodó vagyok.
15.
15.
Firsttime
#2: Anno a medal of honor partraszállós kezdetétől majd beszartam örömömben, emlékszem folyt a nyálam olyan hévvel meséltem egy haveromnak a kocsmában micsoda jelenetek voltak azok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...