Sniper: Ghost Warrior 3 - multiplayer nélkül debütált

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 25.
  • Hír
Link másolása
A mai napon hivatalosan is elrajtolt a CI Games Sniper-sorozatának új felvonása, a Sniper: Ghost Warrior 3. A premier viszont nem volt zökkenőmentes, ugyanis mint kiderült, multiplayer mód nélkül került forgalomba a shooter.

A CI Games a Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenését megelőzően több alkalommal is felhívta rá a figyelmet, hogy a harmadik felvonás multiplayer móddal debütál majd. A korábbi hírek szerint szezonbérletet is kap majd a játék, ami többek között új pályákat fog tartalmazni.

A lopakodós lövölde premierjére a mai nap folyamán került sor, viszont a legújabb hírek szerint a multiplayer porció nem része a végleges változatnak. A stúdió és a kiadó kicsit megkésett tájékoztatása szerint a pótlásra csak a harmadik negyedévben kerül sor, vagyis a rajongóknak hónapokat kell még várnia, ha egymásra szeretnének vadászni.

A CI Games azzal indokolta a döntést, hogy a fejlesztés során két fontos elemre koncentráltak. Az egyik a sorozat történetének legambiciózusabb egyjátékos módja volt, amire, mint írják, egyébként nagyon büszkék. A másik pedig, hogy a megjelenés utáni tartalmakat előkészítsék, ezzel is fokozva a későbbi játékélményt.

Éppen ezért úgy döntöttek, hogy a multiplayer-frissítés csak később érkezik. Ami csak azért meglepő, mert a játék megjelenését több alkalommal is elhalasztották, így idő bőven akadt volna a befejezésére.

5.
5.
crytek
#4: Már tele a net az értékelésekkel 50% -os az átlag... Szarul fut, mocskos sokat tölt....
Valamit eltoltak a béta után mert az kotta volt.. 100% hogy javíitják mert kb 0-10% a vga kihasználtság stb... Valami félrecsúszott.
De sajnos az első napi sirámok határozzák meg a game/cég sorsát így ez elég szép bukta lesz :(
4.
4.
#3: Megvárom az értékeléseket (és a filléres változatot), engem is csak a kampány érdekelne inkább.
3.
3.
crytek
#1: Egyre jobb ,de mocskos modon.
Az első után ha tolnád a 3-at ég és föld.
Elismerésem nekik ,főleg hogy nem az otvar multiplayert erőltetik.
2.
2.
kergabi83
#1: Megvárom amíg 1.99 € lesz az ára ès megosztom majd a tapasztalataimat! :D
1.
1.
Ez a sorozat fejlődik is, vagy csak nyomják az újabb részeket? Nem igazán vagyok képben a sorozattal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...