HWSW: Kirobbanó siker a Samsung Galaxy S8

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 26.
  • Hardver
Link másolása
Megdöntötték a Galaxy S7 rekordját a Samsung idei csúcsmodelljei, az S8-sorozatra közel harmadával több előrendelés érkezett, mint a tavaly ugyancsak rekordot állító előd esetében - írja a HWSW.

Már távolról sem zavarja a vásárlókat a Note 7-fiaskó: rekordot döntöttek a Samsung legújabb csúcsmodelljei, az S8 és S8+ előrendelései, a gyártó beszámolója szerint azokból mintegy 30 százalékkal több érkezett, mint tavaly az S7-széria esetében - pontos számokat ugyanakkor a cég szokásához híven nem közölt. A Samsungba vetett bizalom tehát, úgy látszik, a felrobbanó és visszahívott Note 7-ek ellenére megmaradt, sőt, azt a jelek szerint sok új vásárló meg is előlegezte a koreai cégnek.

A Forbes várakozásai szerint az előrendelések és a később, boltban vásárolt eszközök aránya idén sem változik majd sokat az elmúlt évekhez képest, úgyhogy az S8-széria jó úton van afelé, hogy a vállalat eddigi legjobb eladásokat hozó sorozatává váljon. Az erős svunggal megindult előrendelések azt is jól mutatják, hogy a vásárlóknak a csúcskategóriában is van igényük az androidos eszközökre, még az azokon lévő csillagászati árcédulával együtt is.

Ha érdekelnek a további részletek, olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

3.
3.
happy1818
nincs párja ,nincs konkurenciája.... leggjobb :D
2.
2.
delphijos
#1: "Égnek" a vonalak rengeteg megrendeléstől. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...