Little Nightmares - gyerekkori félelmek

Két nappal a premier előtt a Tarsier Studios és a Bandai Namco időszerűnek látta, hogy bemutassa a Little Nightmares utolsó kedvcsinálóját, ami a gyerekkori félelmeinkre igyekszik ráerősíteni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
YanezModerátor
#3: Az Unravel, Firewatch meg pl Limbo így is mesterire sikeredtek. Ja és épp ezért nem teljesárú játékok, ergo pont azt kapod, amennyit kérnek érte. Néha többet vagy kevesebbet. Ellenben néhány AAA cím 5-6 órás kampánya nagyon szemtelen húzás, ha az árcédulát nézzük!
#3
#2: Persze nyilva, csak mar annyira muanyag es mesterkelt nekem ezek az indie jatekok a mely mondanivalojukkal, ami nyiltan arra megy ki, h ezaltal muveszette tegyek az amugy 1 oras setaszimulator jatekukat vagy az ilyen 3-4 oras ugri-bugrikat!

Altalaban a grafika az mindig nagyon betalal, csak nem lehet oket teljes erteku jateknak tartani, mivel altalaban rovidek, vagy tul konnyuek es valamit ki kell talalni, h azert a 20-25 euros arcimket attol meg rarakhassak.

Nekem ebbol a legemlekezetesebb emlekem a The Park, na az egy rossz vicc volt!
#2
YanezModerátor
#1: Igen, de attól eltekintve, hogy van-e mondandója vagy nincs, maga a játék(menet) változatlan marad, és ugyanúgy lehet élvezni. Az ilyen oldalnézetes cuccoknál nem a körítés adja a krémjét.
#1
Ugye nem hozzak ki belole, h megint az egesz jatek csak egy metaforaja egy szereplo gyerekkori traumajanak es lenyegeben a karakter gyermeki enje, aki 30 evvel kesobb is probalja feldolgozni gyermeki serelmeit, amit a szeteso csalad, a szulei valasat, vagy egy gyerekkori bantalmazast es eme lelektani feldolgozas kivetulese lesz a jatek, mert akkor a kardomba dolok!

A jatek amugy eddig tetszik, csak mar unom, h barmilyen indie muveszi horror jatek jon ki, akkor mesterkelten probalnak valami fontos uzenetet atadni! Egy ideig jok voltak azok, de mar a konyokomon jon ki, h mindenben a melysegben megbuvo belsobb tartalom a lenyeg es amit latunk csak metafora az egeszre.