A Halo 6 Master Chiefre fog koncentrálni

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 26.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries stúdió vezetője, Kiki Wolfkill és a sorozat rendezője, Frank O'Connor a GamesTM-nek adott interjúban megerősítették, hogy a következő Halo-epizód visszatér a gyökerekhez, és ismét Master Chiefet helyezi fókuszba.

A 2015-ben megjelent Halo 5: Guardians kapcsán visszatérő rajongói visszajelzés volt, hogy bár a játék marketingje erősen épített Master Chiefre, végül meglepően kevés szerep jutott neki az ötödik felvonásban. 

A 343 Industries stúdió vezetője, Kiki Wolfkill és a sorozat rendezője, Frank O'Connor a GamesTM-nek adott interjúban éppen ezért nem meglepő módon már arról beszéltek, hogy a Halo készülő hatodik része kapcsán biztosan visszatérnek a sorozat ikonikus főhőséhez, és őt helyezik majd középpontba.

Frank O’Connor úgy nyilatkozott, hogy a Halo 5 kapcsán a rajongók inkább egy új Master Chief-történetet szerettek volna végigjátszani. A csapat azonban úgy vélte, kellemes meglepetés lesz majd, ha a játékban egészen más szemszögből követhetjük végig az események jelentős részét. A 343 Industries végül belátta, hogy ez hibás feltevés volt, hiszen a rajongók többsége csalódott a Halo 5 történetében, ők ugyanis minél többet akarnak Chiefből.

Éppen ezért O'Connor szerint Master Chief minden eddiginél fontosabb a franchise számára, a csapat pedig megtanulta a leckét.

5.
5.
kopic
#4: A hirben viszont az szerepel hogy a rajongok Nagy resze hianyolta MC-t...
4.
4.
#3: Szerintem ez hulyeseg, siman tulnotte mar ot a vilag. Tudom sokaknak nincs Terminator sem Schwarzi nelkul, de csak mert nem olvsstak a Halaloszto 2029 konyveket...en azon a velemenyen vagyok, hogy ujat lenne erdemes kitalalni, nem mindig ugyanazt.
3.
3.
kopic
Ezek szerint Locke karakteret nem sikerult megszerettetni a rajongokkal ? Ertheto is, hogy ismet 117-re koncentralnak (kb 3 palya erejeig iranyitjuk az 5-ben) mert nelkule egyszeruen nem Halo a Halo.
2.
2.
LexerTheFirst
A sima PS4 3,2 terraflop teljesítményű. A skorpió ennek szinte a duplája. De ott az Uncharted 4,lehet rá mondani hogy szar meg minden,de azt nem mondhatod rá hogy ronda. Kell ennél szebb játék? Hogy fog a skorpió valaha ilyet okádni magából grafika szintjén? Indokolt lenne a 6 terraflop teljesítmény? :-D
1.
1.
zozo76hun
na vegre! remelem mar kihasznalja az erkezo scorpiot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...