A Halo 6 Master Chiefre fog koncentrálni

A 343 Industries stúdió vezetője, Kiki Wolfkill és a sorozat rendezője, Frank O'Connor a GamesTM-nek adott interjúban megerősítették, hogy a következő Halo-epizód visszatér a gyökerekhez, és ismét Master Chiefet helyezi fókuszba.

A 2015-ben megjelent Halo 5: Guardians kapcsán visszatérő rajongói visszajelzés volt, hogy bár a játék marketingje erősen épített Master Chiefre, végül meglepően kevés szerep jutott neki az ötödik felvonásban. 

A 343 Industries stúdió vezetője, Kiki Wolfkill és a sorozat rendezője, Frank O'Connor a GamesTM-nek adott interjúban éppen ezért nem meglepő módon már arról beszéltek, hogy a Halo készülő hatodik része kapcsán biztosan visszatérnek a sorozat ikonikus főhőséhez, és őt helyezik majd középpontba.

Frank O’Connor úgy nyilatkozott, hogy a Halo 5 kapcsán a rajongók inkább egy új Master Chief-történetet szerettek volna végigjátszani. A csapat azonban úgy vélte, kellemes meglepetés lesz majd, ha a játékban egészen más szemszögből követhetjük végig az események jelentős részét. A 343 Industries végül belátta, hogy ez hibás feltevés volt, hiszen a rajongók többsége csalódott a Halo 5 történetében, ők ugyanis minél többet akarnak Chiefből.

Éppen ezért O'Connor szerint Master Chief minden eddiginél fontosabb a franchise számára, a csapat pedig megtanulta a leckét.

5 komment - szólj hozzá!