Nagyon pörögnek a Nintendo Switch eladásai

Lezárult a Nintendo aktuális pénzügyi esztendeje, így a kiotóiak megtartották az ilyenkor szokásos, befektetőknek szánt beszámolójukat, amiből kiderült, nagyot ment eddig a Switch és az új Zelda-játék is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#30
#21: Úgy ahogy mondod. Nyilván nem egy óvodásnak és 10 éven alulinak kell azaz kéne Jason-nel trancsíroznia. Pont arról van szó hogy a Nintendo játékok többnyire nekik az ideális, mivel egy Bokoblin-tól nem fog annyira betojni mint egy Jasontól.
#29
én azt nem értem hogy minden hír alatt miért kell vérremenően vitázni?
pénzt kaptok azért akinek igaza lesz? :O))
viccesek vagytok kommentelők.
#28
#25: És te miből gondolod, hogy nem így van? Nekem az összes Nintendos ismerősöm felnőtt, és azt látom mindenhol, hogy a fiatalokat az xbox és a ps érdekli (rengeteg 18 alatti ismerősöm van is van). De egyébként, még a Wii esetén a Nintendo azt mondta, hogy 29év az átlag.
Jó lenne erről egy statisztika, de én nem találtam még.
#27
#5: Nyilván nem olvastad el a cikket, 20k-val több Zeldát szállítottak le SWITCH-re, mint magát a konzolt, itt azért van némi logisztikai baki.

Így a bontatlan csomag sem fog sokat érni, évek múlva sem, ha tartják ezt a trendet.
#26
Én most is csak azt mondom, mint minden hírnél, hogy majd jövő márciusban okosabbak leszünk. Az normális és várható is volt hogy launch-kor rengeterg rajongó beszerzi. Pár millió millió akkor is elmenne belőle ( pont a rajongók miatt ) ha fixen benne lenne a Zelda, Mario meg még egy-két cím. Majd akkor kell pezsgőt bontani, ha egy év múlva is szárnyalnak az eladások. A WiiU is bukás volt, pedig 13 millió abból is elment.
#25
Törölt felhasználó
#21: Ezeket honnan szeded, te jó ég. Annyira sok felnőttet érdekel a N, hogy nekem még sosem volt ilyen termékkel rendelkező ismerősöm, fórumokon is kisebbségben vannak és a legtöbb játékos gyerekesnek tartja, mivel a legtöbb címe az is.
#20
#8: Én is Nintendo mellett nőttem fel, de már annyi bőrt lehúztak ezekről a klasszikus címekről is, hogy nem fektetnék már bele jelentősebb összeget. Nekem azóta is a legelső Mario és mindenből kb. a legelső rész a legjobb, azt és az akkori hangulatot már úgysem hozza vissza semmi. Meg már azok meg voltak nekem szokva 2D-ben, ezek a térbeli megoldások sosem jöttek be.
#19
Nem egy váratlan fordulat, hiszen a konzol önmagában is érdekes és ha nem csak szinte a saját pokémonokkal és márióval telepakolt dedóságaival lehetne játszani rajta, akkor magam is beszereznék egyet... remélhetőleg több cég is fejleszt, vagy portol át előző címeket lásd: Skyrim
#18
NorbiiiModerátor
"Ami viszont még ennél is súlyosabb, hogy az elmúlt három hónapban nulla, azaz nulla darabot adtak el a Wii U-ból."

Lehet én nem figyeltem valamire, de ezt most nem értem. A VGChartz márciusi 11-i adatai szerint 5653 Wii U-t adtak el és a Zeldát is vették rá...
#17
#11: Azok mentek a gyűjteményekbe, egyszer majd a sokszorosukat érik ;-)
#16
#8: Ez a DS Light dolog egy baromság. A DS egy nehéz játék, ergo a DS light egy könnyű játék. Mint ha azt mondanátok, hogy a light cola olyan mint az eredeti, csak nincs benne cukor. Közel sem olyan
#14
Persze, hogy porog, en is eladtam az enyem a Zelda utan. Mas jatek nincs ra ;-)
#13
#10: Ez hulyeseg, nemcsak a fanok vesznek meg egy adott termeket, en se xbox, se ps, se nintendo fan nem vagyok, en PCs vagyok, de megis megvan mind az osszes konzol.

Az a fan, aki azt mondja neki Day One kell a Switch, mert jon a Zelda, jon a Mario Kart es neki ez azonnal kell es mar elore varja az ujabb Mariot.
A gamer (mint en), meglat par jatekot ami felkelti az erdeklodeset, akkor megveszi a gepet, olyan aron, ami neki megeri. En pl tuti nem vennem meg ezt a gepet tobb mint 300 fontert, max felaron, meg ha minimum 5 jatekot ki tudnek hozni vasarlaskor.

Amugy meg nem kell egybol besertodni, nem fikaztam se a Nintendot, sem a Zeldat, az meg, h a Dark Souls-t felhoztam, annyibol volt relevans, h hasonloan brutal nehez es nehol kegyetlen a jatek, amugy meg ossze sem erdemes hasonlitani oket, kb mintha a Bioshockot osszehasonlitanad a Call of Dutyval, csakmert mind FPS!