Free-to-play modellre vált az Awesomenauts

Link másolása
A Ronimo Games bejelentette, hogy jövő hónap végén free-to-play modellre vált oldalnézetes MOBA-platformer játékuk, az Awesomenatus. A régi játékosok megtarthatják eddig megszerzett karaktereiket, de az újakért már fizetni kell.

Holnap lesz napra pontosan öt éve, hogy megjelent a Ronimo Games oldalnézetes, platformer elemekkel megbolondított MOBA-játéka, az Awesomenauts. A cím azóta is népszerű a Steamen, még mindig találkozni játékosokkal.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy free-to-play modellre váltanak, így május 24-től bárki kipróbálhatja a címet. Felújították a tutorial módot az új érkezők kedvéért, valamint természetesen egy új játékbeli valuta, a pénzért megvehető Awesomepoint is megjelenik.

A régi játékosoknak az eddig megszerzett karakterekért nem kell fizetniük, a frissítés megjelenése után azonban már csak pénzért vehetnek újakat. Az úgynevezett Awesomenauts All Nauts Pack továbbra is elérhető lesz, melyben egyszeri fizetéssel megkapjuk az összes szereplőt.

4.
4.
markoci555
Még megjelenés után nem sokkal akciósan szereztem be, sok szép órát töltöttem vele. Pár hónapja előkaptam, már jobban akadt, a ping is az egekben mindenkinél, de ez nem nagy dolog, a legrosszab az az iszonyatos várakozási idő. Asszem 5 percre van osztva, és lehet be se kerülsz, akkor újabb 5 perc... És akkor megeshet hogy berak full profikkal, kevesebb mint 5 perc alatt kikapsz. És hackerekkel is tele lett, ugyan az a pali kb 3 karaktert bannoltatott ki magának, és gondolom folytatja.

Most a frissítés remélem hoz pár jó dolgot, újra elővenném.
1.
1.
Fooxfire
Amikor egy hónapig csak potato laptopom volt, ez a játék jelentette nekem a gaminget.
Simán megérte az árát.
Egyébként elképesztő hogy mennyi aktív játékos van benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...