A teljes Dead Space-trilógia játszható Xbox One-on

Link másolása
Ha az Outlast 2-nél akciódúsabb rettegésre vágysz a hosszú hétvégén, akkor érdemes leporolnod a Dead Space-sorozatot, ugyanis most már az egész trilógia játszható Xbox One-on.

Újabb remek címekkel bővült az Xbox One-on is futtatható Xbox 360-as címek listája. Ezúttal a Dead Space 2 és a Dead Space 3 váltak visszafelé kompatibilissé, így ha rendelkezel a játék digitális vagy dobozos változatával, akkor mostantól a Microsoft újabb konzolján is tolhatod őket. Az első rész még márciusban került be a programba, így a teljes trilógia végigjátszható.

Mindhárom játékban a mérnök Isaac Clarke-ot irányítjuk, akinek az úgynevezett nekromorfokkal kell megküzdenie. Ezek a lények halott emberek tetemeiből keletkeznek, de elég távol állnak a klisés zombiktól. A sorozat védjegye, hogy ellenfeleinket megcsonkíthatjuk a harcok során, így a fej helyett érdemes inkább a végtagokra célozni. Az első felvonás még kemény horror volt, a két folytatásban azonban már inkább az akció felé terelték a hangsúlyt a fejlesztők.

13.
13.
h.jozsa
#12: Nagyon adom az ötletet!.........mai fullos grafikával.......egy jó parás negyedik rész!
12.
12.
happy1818
Legjobb játék , imádom annyiszor végig toltam mindegyik részt !!!!! remélem a közel jövöben halunk rola és jöhet a 4-ik része :D
7.
7.
qwaeszrdxt
#4: Sajna az access-ben csak az elsõ rész van és az ea acc nem ad dlc-t:(
6.
6.
Ecneb
Folytatásról lehet tudni valamit? Eléggé függőben hagyták a történetet.
5.
5.
Duken
4.
4.
Gykrizsi
#3: Szerintem nincs benne Accessbe, vagy igen?
3.
3.
Koppn
Az első rész hangulatát nagyon eltalálták annak idején, egyszerre imádtam meg utáltam is, olyan nyomasztó volt. A hármat meg coopba tudom javasolni, mert azon érezni, hogy arra találták ki... Ellenben akinek kimaradt az életéből, az aktiválja EA accesst és nyomja végig bátran :D

Amúgy a háromban XO-n benne vannak DLC-k is? Azok kimaradtak régen, mert eléggé drágák voltak.
1.
1.
aordog
Ebbôl jöhetne egy triologia csomag PS4-re ès One-ra. Egyben a 3 rész HDR és 4K támogatással...
Nekem tetszene...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...