Külön is kiadhatják a Modern Warfare Remasteredet

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 2.
  • Pletyka
Link másolása
Az egyik üzlet szerint júniusra van tervbe véve a PS4-es változat, majd egy hónappal később futhat be az xboxos port. Közben egyre biztosabbnak tűnik a Black Ops III - Zombie Chronicles érkezése is.

Az Activision trükkös módon a Call of Duty: Infinite Warfare gyűjtői kiadásához csapta hozzá a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet, ennek ellenére mindig is arra tippeltünk, hogy előbb-utóbb önálló formában is megjelenhet a játék. Habár a kiadó továbbra is hallgat a témában, a Call of Dutyra specializálódott Charlie Intel szerint erre rövidesen sor kerül.

A lap ugyanis megörökítette, hogy a GameFly nevű áruház véletlenül fellőtte a weboldalára a Modern Warfare Remastered adatlapját; eszerint a PS4-es változat június 20-án, az xboxos pedig július 20-án érkezik. Habár a boltok gyakran használnak placeholder dátumokat, jelen esetben már az is biztató fejlemény lehet, hogy az adatlapok megszülettek egyáltalán.

Jöhet a Black Ops III - Zombie Chronicles is?

Legyinthetünk persze, hogy sok ilyen pletykát hallottunk már, azonban a Black Ops III - Zombie Chroniclesről is így kezdtek el pletykálni, most pedig eljutottunk oda, hogy az ESRB is megerősítette a csomag érkezését.

A korábbi szivárgások szerint a pakk felvonultatja a Black Ops III összes tartalmát (erre utalhat, hogy az ESRB leírása megegyezik az alapjátékéval), újdonság viszont, hogy nyolc korábbi Treyarch-féle zombipályát is kapunk hozzá, amelyek a legutóbbi Black Opsban bemutatkozott GobbleGum-rendszert is támogatni fogják.

23.
23.
crytek
#20: Dehogy van hanyatlóban. Szipmlán mindenki a másik után ment ahogy most is megyünk vissza a WW I-II érába nem véletlen a sok indie multis cucc sem ami nem a scifire meg a jövőre épül hanem ismét háborús. Azt nyomatják ami láthatóan éppen menő.

Vietcongot a népnek!!!!!!!!!!!!!!!!
22.
22.
mzperxreg
#20: Hanyatlóban? xD Többet adtak el az IW-ből, mint a BF1-ből. xD
21.
21.
NECROSMOKE
Tudtam en, hogy ki fogjak adni igy is. De mar az elmult evek soran az ember kiismerhete oket. Majd athatnanak CoD 2 re-re-re-remasteredet is PS10-re XD
20.
20.
S.ityu
#15: a szérián már nem segíthetne az új motor sajna eléggé hanyatlóban van... WWII... :D nem is kell részleteznem miért, főleg e rendkívül kreatív új felvonás miatt sem
19.
19.
Machiavelli
#9: +1
Ezt nagyon adom. Teljes mértékben egyetértek veled ebben. A számok csak azt mutatják, hogy az adott részek mennyire voltak értékelhetőek illetve, hogy az adott rész hype kampánya mennyire sikerült jól. Jó hogy már nem állítja valaki azt, hogy a Ghosts jobban sikerült mint az MW2, mert az sem komplett. Sokkal inkább arról van ott szó szerintem, hogy soká felültek az "új" enginnek, meg a hal ai-nak.
18.
18.
#4: Lehet kicsit többet játszottam vele mint te. Pc-n MW3 - BO3 közötti részekben jó ha átlag 8 ezer játékos volt, Ghosts-ban nagyon hamar ezer alá esett, AW is hasonló. Lejjebb ott az eladási stat Crytektől, nagyon kevés. Meg ez szart se ér, ha a játékban csak tdm-t tudok játszani, mert annyira kevesen vagyunk. PS3-on Ghosts és BO2 is átlag 130 ezer felett volt. Na ez a nem mindegy.
16.
16.
Beniciodeltoro
Gondolom amint kijön az új rész, teleszórják csíterekkel a cod4-et, röpködni fog mindenki, tetőkről szednek le a crossfire pályán stb, ez volt régen is mikor a Black ops kijött, cod4 tele volt csalókkal.
15.
15.
SES_HUN
#11: Persze, biztos igazad van, de azért magyarázd már el nekem miért nem néz ki úgy mint mondjuk a BF, jajj de az is az igénytelen konzolokra van fejlesztve 30 fps-el.....
Kiváncsi lennék mennyi ideig nem lenne cod ha új grafikai motort tennének alá.
14.
14.
zozo76hun
#11: azert nem mindegy hogy a "zart rendszeru" konzolokon (egyebkent tenyleg zart, pont ez a jo benne) nem lehet eger-makrozni, wallhack-elni meg az isten tudja milyen formaban csalni. nem veletlen nem terek vissza a pc-s gamingra, bar mostanaban megint filozok rajta, de ha visszamegyek mar nem multizok, nekem az halott dolog pc-n.
13.
13.
McDuff
#10: Gondolom te is láttad itt is, máshol is, hogy rengetegen dacból nem vették meg és erre vártak :P
12.
12.
#3: Tuti feljön a WW2-vel az eladás de minek? Multiban a First Assault többet nyújt ingyen mint bármikor a cod az mw3 óta...
11.
11.
S.ityu
#6: Attól, hogy azon a vackon te kapsz egy stabil 30 fps-t, attól az nem lesz hibátlan, csak attól hogy valami úúúú de "smooth" kb az igénytelenséget tükrözi... hidd el nekem, hogy ha a mostani Cod-ok pc-re készülnének, talán erősebb fizikai motort dobnána alájuk és komolyabb ráncfelvarráson esne át a széria, esetleg újítanának is néhány dolgon, viszont így a fejlesztőknek is meg van kötve a kezük, mert hát erre van igény zárt rendszerű konzolok... hurrá :D
10.
10.
#8: Akinek kellett már megvette a másik szarral együtt...
9.
9.
Lorthirash
#3: Jól látszik az eladásokon hogy a Black Ops II után a játék semmit sem ér ez nem a pc hibája.
8.
8.
McDuff
Nah emberek, tessék itt van, mindenki azt mondta mennyire vinné, kiváncsi leszek lenyomja e eladásokban az Infinite Warfare-t ha tényleg kijön és esetleg mind3 platformra.
7.
7.
csabuszflash
nem jelenti azt h nem piac, de igen mindegy nekik ha a 2 konzolra 8szor annyi fogy el belőle. az meg h 10-12 éve a cod pcn kezdte az miért számít? attol nem az a fő platform amire a legtöbb figyelmet fordítják és ez meg is látszódott némeyik förtelmes támogatottságán meg szerver kereső hiányokon és optimalizálatlanságon
6.
6.
crytek
#5: És? Szerinted az Activison a múltba járkál vissza a pc-sek pénzéért? Felejtsd már el mi volt régen. Itt hoztam a számokat a mostani részek pc-n a kutyát nem érdeklik ezek a számok konzolon kb a hibahatárt jelentik olyan minimálisak.

Ezzel a WW2-vel illene vissza térni majd az 1 milliós eladás fölé.
5.
5.
Lorthirash
#3: Ez hülyeség.... , azt ne felejtse el senki hogy a cod pcn kezdődött cod2 és cod4 pc-n lett nagy játék köze nem volt konzolokhoz.
Szerintem ha valóban jön akkor jönni fog pcre is.
4.
4.
amputius
#1: Gamefly csak konzoljatekok streamelesevel foglalkozik igy nincs infojuk PC-rol.

Erdemes utananezni dolgoknak mielott felinformaciok alapjan kezd el ragelni a fel kommentszekcio teljesen foloslegesen.
3.
3.
crytek
#1: PC az már nagyon rég nem piac nekik. Oda örülhet az a pár ember aki fizet érte, hogy ki van adva.

Steamspy adatok:


Cod 4 Remasterd 214,840
Cod 4 1,113,446
Cod MWII: 5,150,090
Cod MW3: 3,417,614
Cod Black Ops: 3,547,692
Cod Black Ops II: 3,071,483
Cod Black Ops III: 1,470,298
Cod AW Gold: : 1,075,616
Cod WaW: 1,638,408
Infinite Warfare 405,404
Cod Ghost 1,425,388

Egyszóval rohamosan válik a semmivé a pc-s eladás. Kiváncsi leszek ezen a WWII mennyit javít majd
1.
1.
Pc-n meg nyakon szarják azt a kemény 150 ezer hűséges vásárlót?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...