Zelda: Breath of the Wild - mit ad az első DLC?

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Nintendo lerántotta a leplet a The Legend of Zelda: Breath of the Wild első DLC-jéről, amely várhatóan a nyár folyamán válik letölthetővé. Új játékmódok és felszerelések várják a rajongókat.

The Master Trials címmel érkezik majd a nagyszerűen sikerült The Legend of Zelda: Breath of the Wild első DLC-je. A csomag valamikor a nyáron landol, és kizárólag a 20 dolláros szezonbérlet részeként érhető majd el - a második kiegészítőre karácsony környékén számíthatunk.

A DLC új játékmódokat és felszereléseket ad hozzá az alapjátékhoz. A korábban Cave of Trials Challenge néven futó Trial of the Sword egy 45 teremből álló próba, ahol Linknek teremről teremre haladva kell végeznie az ellenfelekkel. A Master Sword elnyeréséig hosszú és nehéz az út, kezdésként például mindenféle fegyver és páncél nélkül vágunk bele a kalandba.

A kiegészítő hozza magával a Hard Mode-ot is. A nehezített játékmódban az ellenfeleink szívósabbak lesznek, és akár olyan kemény bestiával is összefuthatunk, akivel a normál végigjátszás során nem. Ha ez nem lenne elég, harc közben regenerálódik az életerejük, és könnyebben veszik észre Linket, mint egyébként. Érdemes átnyálazni az új képeket: az ott látható lebegő platformok is a Hard Mode sajátjai - ha azokra feljutunk, további jutalmak ütik a markunkat.

A Hero's Path Mode-ban a játék folyamatosan naplózza, hogy merre járt a játékos. A térképen zölddel jelölik a bebarangolt területeket, és egy idővonalat is kapunk, hogy visszamenőlegesen is tudjunk keresgélni. Fontos részlet, hogy emiatt nem kell új játékot indítani, viszont a rendszer csak az elmúlt 200 órádat tudja feldolgozni.

Végül egy adag felszerelésnek is örülhetünk: a Travel Medallionnal tetszőleges helyre (de egyszerre csak egyre) tehetünk gyorsutazási pontot, a Korok Mask jelez, ha Korok tartózkodik a környéken, valamint Midna, Tingle, Phantom Hourglass és Majora's Mask ihletésű kiegészítőknek is örülhetünk.

Köszi, Link21!

6.
6.
Királyság! Sztem mire jön a második kiegészítő karácsonykor kb addigra érek az alapjáték végére :) Hihetelen jó a játék, csak sajna kevés időm van haladni vele :(
4.
4.
crytek
Néha néha nézegetem a pc-s képeket... Mit ki nem hoznak egy emulátorból..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...