Ingyenes változatot kap a Toukiden 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Koei Tecmo folytatja a jól bevált hagyományt, így e népszerű szerepjátékuk is free-to-play változatot kap. A Toukiden 2: Free Alliance Version az online játékot teszi elérhetővé mindenki számára - mikrotranzakciókkal megspékelve.

A Toukiden 2: Free Alliance Versionben akár négyen is csatlakozhatunk a játék online küldetéseihez: szörnyekre vadászhatunk és felfedezhetjük a masszív világot. A megkötés annyi, hogy csak akkor vállalhatjuk el a különböző missziókat, ha elegendő staminával rendelkezünk. A játékosok 3 ponttal kezdik a játékot, ami nagyjából nyolc óra játékidőre elegendő.

Vannak azonban olyan kövek, amivel a stamina feltölthető, ezeket a kaland során gyűjthetjük össze, és persze valódi pénzért is vehetünk belőlük a PSN-en keresztül.

Ezenkívül mindenki végigjátszhatja a sztori első fejezetét, ám ha később megvásároljuk a teljes verziót, megszerzett tárgyainkat és statisztikánkat továbbvihetjük.

A Toukiden 2 free-to-play változata május 30-án landol PS4-en és PS Vitán.

3.
3.
#2: Vedd meg és akkor neked adják, LOL! Nem hogy örülnél hogy kipróbálhatod előtte egy free verzióban...
2.
2.
NECROSMOKE
Szep gesztus koszonom, de nem kerek fél jatekot. Vagy teljesen adjak vagy nem adnak semmit.
Inkabb mar johetne a Monster Hunter Frontier Z EU-s valtozata, hogy valamit ertsek is belole. Minden Monster Hunter vagy japanban marad vagy Nintendo-ra jon ki. Holott PlayStation ekszkluziv volt.
1.
1.
Mortis
jó kis játék ez: aki el tud merülni a gyűjtögetésben, annak mindenképpen ajánlom. a harcrendszer elsőre nem tűnik túl érdekesnek, de a Mitama-k cserélgetése meglepő mélységet kölcsönöz neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...