Mario és a vérnyulak egy közös RPG-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 3.
  • Pletyka
Link másolása
Az utóbbi hetekben a Mario Odysseytől és a Mario Kart 8: Deluxe-tól voltak hangosak a hírek, de a jelek szerint egy harmadik játék is készül Switchre a derék vízvezetékszerelő főszereplésével. A Ubisoft-féle Rabbids nyulaival közösen.

A Kotaku információi szerint a Nintendo és a Ubisoft egy olyan crossoveren dolgozik, melyben Mario és a Rabbids nyulai is feltűnnek. A Mario + Rabbids Kingdom Battle egy körökre osztott RPG lesz Nintendo Switchen, amit még helyi kooperatív móddal is felvérteznek.

A fejlesztést egyébként a Ubisoft végzi, a látványért a The Divisionben debütált Snowdrop Engine felel. A jelentés szerint az anyag nyolc játszható karaktert vonultat fel: Mario, Luigi, Peach és Yoshi mellett négy vérnyúl is feltűnik benne. A magazin néhány assetre is rátette a kezét - ezek alapján karaktereink kezébe lézerpisztolyt is adhatunk a csaták során.

Nem ez az első hír az új Mario RPG-ről: januárban Laura Kate Dale, a Let’s Play Video Games szavahihető újságírója szellőztette meg a címet. A Kotaku most ezeket az infókat erősítette meg.

Várjuk a hivatalos bejelentést!

20.
20.
kopic
Link21-re meg az idot is folosleges pazarolni. Most is csak egeti magat, mint mindig.
4.
4.
Gykrizsi
#2: De tudni: A nyulak okán biztos roppant idegesítő lesz :)
3.
3.
Codehook1337
#2: Epp eleg neki annyi, hogy Nintendo :D swfanni mar csak ilyen ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...