Ingyen játszható a hétvégén a The Division

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 3.
  • Akció
Link másolása
Holnap estétől egészen vasárnapig ingyenesen játszható a The Division. Az akció mindegyik platformon él, és ahogy az lenni szokott, a Ubisoft mindent megtesz annak érdekében, hogy beruházzunk a játékba.

Ha kimaradt a The Division, itt a remek alkalom a kipróbálására: holnap estétől vasárnapig ingyenesen játszhatsz az alapjátékkal. A PS4-esek és az Xbox One-osok 21 órától vághatnak bele a játékba, és vasárnap, épp 21 óráig taposhatják New York utcáit, míg a PC-sek este 7-től vasárnap este 10 óráig próbálgathatják a címet.

A Ubisoftnak természetesen az a célja, hogy a próbaidőszak után is vele maradj (mégis kinek készülnek azok a DLC-k?), ezért kedvezményesen árulja a játékot a hétvégén, és arról is gondoskodott, hogy átvihesd az eredményeidet a fizetős változatba. Ha lemaradnál a próbáról, akkor se csüggedj: a játékhoz egy hatórás trial is elérhető, ráadásul bármikor, igaz, ebben legfeljebb a nyolcadik szintig fejlődhetünk.

5.
5.
TheRock1
Xbox-on miért nem akciózzák a Season Pass-t? Most a Gold edition olcsóbb mint a SP...
4.
4.
markoci555
Multkor jót játszottam vele. Remélem folytatni tudom ott ahol abbahagytam. Talán még a végére is eljutok a kampányszerűségnek. :D
3.
3.
ilovenancythompson
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...